söndag 20 december 2009

Mat helg!!

Nu kommer den sakta men säkert!! Jag pratar naturligtvis om julkänslorna!!


Igår klädde vi granen och idag har tomten varit här och lämnat en hel del med julklappar som jag slagit in hela eftermiddagen! Jag börjar känna ett visst lugn i min kropp. Allt börjar på någotvis hamna på rätt plats.
Bara lite mat som ska lagas, men det är ju ingen tyngd, för det gör jag ju iallafall varje dag;-)!

Igår kväll var vi på kalas. Ett superlyckat kalas med massor av god mat och dryck för de som drack;-)!! För det gjorde det minnsan. Eller tycker man det bara för att man sitter där nykter och tråkig och trånar efter ett glass rött. Min svägerska hade varit så gullig och tänkt på mej och köpt alkoholfritt rött vin. Men det smakar inte som riktig vin.... Men jag låtsades, och jag satt där med mitt röda i glaset och njöt!


Det blev massor av musik och dans för både stora och små. Barnen höll ut nästan längre än vad vi vuxna gjorde så idag är hela familjen trötta! Kan bli riktigt mysigt med en hederlig "söndags slöar kväll". För barnen kommer förmodligen strax att somna in av utmaning!!

Imorgon bitti ska jag till barnmorskan. Först ska jag sitta där i 2 timmar och göra glykosbelastnings test och sedan en vanlig undersökning. Spännande och se vart min sf kurva ligger nu. Förra gången låg jag ju på v31 när jag bara var i v25... Så imorgon kanske sf kurvan ligger på v35;-)

1 kommentar:

  1. Det där röda alkoholfria är ju inte samma sak men.....bättre än inget! Va mysigt ni har haft det - lycka till hos barnmorskan i morron! Kramis

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!