onsdag 9 april 2014

Tuttar, tuttar, tuttar överallt!!!!

Vi har hängt nere vid havet i 2 dagar! Poolerna är superbra här vid hotellet, men nä inget slår havet! Idag har vi legat där nere i 7 timmar! 7 timmar går fort när man har roligt!;-) Speciellt när det är tuttar överallt, ja tuttar, alltså bröst...
Det är nästan som att få en flasch back tillbaka till -80 talet när man kommer ner på stranden här. ALLA, ja nästan alla i allafall, ligger, står och viftar med sina bröst överallt. Jonas tyckte att jag också kunde slänga av mej bikinin idag och låta mina bröst få lite färg, men nej någon måtta får det allt vara;-)
Alfred är den som står och tittar mest på alla dessa sorter av bröst. Han tappar hakan, tittar så nästan ögonen håller på att ramla ut, går samtidigt och vrider nästan huvudet ur led när det ena paret av bröst efter de andra går förbi honom... Precis som om han aldrig har sett bröst förr;-)
Dom värsta, ja om man får säga så och det får man i detta fallet och jag vet till hundratusen procent att just denna spanska kvinna inte läser min blogg, var idag.
En kvinna i 60 års åldern med en kropp som en 10 åring, liten och smal och alldeles, alldeles väldigt skitbrun och sminkad som om hon skulle gå på värsta galamiddagen med självaste kungen. (fast hon trodde nog att hon var så där snyggt sminkad, men i mina ögon såg det bara hemskt ut, ja ja smaken är ju som baken, delad;-))
Man ser ju ganska så omgående om någon har silikon och speciellt när man väger 35 kg i övriga kroppen och har ett par gigantbröst..
Ja ja, i vilket fall som helst måste hon ha gått till en läkare som varit blind. Ja självaste bröstens rundhet var det inget fel på, eller jo förresten dom var som två bollar, eller tennisbollar som hade stoppats under skinnet bara så där. Sedan hade nog läkaren missat att flyttat upp bröstvårtorna, ja för dom hängde nere på magen liksom... Jag kan inte riktigt hitta en bra jämförelse, jo kanske som en fylld pungkula med en vårta längst ner på...
Givetvis låg hon framför mej hela dagen, så det var ju inte det lättaste att undgå att studera dessa bröst hela dagen. Jag blev nästan lika paralyserad som Alfred varit hela dagen av alla bröst hit och dit och fick lov att sätta på mej solbrillorna så att hon inte skulle märka hur mycket jag stirrade på just hennes bröst;-)
Ja ni ser de kollafärgade havet.. Nä vi vill INTE åka härifrån på lördag, vill inte, vill inte, VILL INTE!! Jag försöker stoppa tiden gång på gång och det funkar faktiskt ganska så bra! Det är väldigt långa dagar här och att bara vara och knappt veta vilken dag det är eller vad klockan är, det är helt jävla fantastiskt!!!
Så jag är lite dålig på att uppdatera här på bloggen just nu, men lovar att ni ska få ta del av denna resan sedan!;-) Finns på instagram, där är jag uppdaterar lite oftare, appelblomman heter jag där!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!