lördag 19 april 2014

Två galna svägerskor och en solnedgång!

Igår var solnedgången helt underbar och eftersom att både jag och Annelie älskar solnedgångar så bokstavligt talat rusade vi ner till stranden när vi såg hur vackert solen sänkte sig ner i havet!
Så sjukt vackert, synd att det går så fort... På bara några minuter hann solen segla ner i havet och försvinna, men vi hann fota den iallafall och njuta några minuter innan himlen var svart...;-)
Som ett romantiskt par stod vi och fotatade och tittade på den underbara solnedgången som gick ner i havet framför oss!
Sedan började vi ha grymt kul framför kameran, som två galna svägerskor kan ha! Så jädrans kul att hoppa och studsa framför kameran! Det här med att ha munnen stängd och samtidigt hoppa, ja det är ju inte det lättaste konstaterade vi när vi kom hem och kollade igenom bilderna;-)
 Som sagt, romantik på hög nivå;-) Nä inte mellan mej och Annelie...
Men mellan dessa söta turturduvor som stod och tittade på solnedgången tätt tätt ihop! Vi kom liksom och förstörde deras fridfulla mys jag och Annelie när vi kom nerflängandes där på kvällskvisten;-)
Turturduvorna är barnens kusin! Jösses så stor han är, helt plötsligt liksom vuxen. Herre min tid, nyss var han ju 2 år och var kär i mej ju;-) *fniss*
Man kan ju inte annat än älska havet, så är det bara!;-) 
Som sagt... En dag, (JA man ska absolut tro på sina drömmar!!) ska jag sitta i mitt hus med det där stora trädäcket som ligger precis på stranden och blicka ut och njuta av dessa underbara solnedgångar invirad i en filt och dricka mitt kvälls kaffe!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!