måndag 14 april 2014

Ett svamligt hej från mej!

Ett osminkat ansiktet som visst hade en del på hjärtat ikväll! Ja mest svamligt blev det om både gråa hår, deppighet och egentid!;-)

3 kommentarer:

 1. Jag ääälskar egentid ;-)
  Håll ut, snart är det ledighet igen och igen och igen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och välkommen hem!
  Visst är det skönt med "egen tid" Jag borde plugga men sitter just nu och surfar i stället. Barnen har börjat påsklovet med två dagar hos mormor och morfar och maken är på jobb gissa om jag har njutit av min ensamhet....!
  Jag tänkte på det där du skrev om depression när man uppnått det där man längtat efter så länge. Som tex bröllop eller en resa och att du borde planera något annat att se fram emot.
  Jag har en väninna som håller på så där, hon påminner rätt mycket om dig iaf får jag intrycket av dig när jag läser din blogg.
  Det är alltid massor att göra, hon hinner aldrig med det hon faktiskt vill göra, barnen bråkar för de är stressade av alla aktiviteter som ska hinnas med och som grädden på moset har hon alltid ett större projekt på gång som håller henne vid ytan, något att se fram emot att längta efter.... jag tänker att allt det där är för mycket. Varför ha så många aktiviteter för barnen om man knappt hinner med att bara vara? varför inte bara ta en paus från allt. Inga aktiviteter på en månad och ingen övertid? Det är inte meningen att man ska behöva titta i framtiden för att få en möjlighet att njuta av det man har, det borde vara så att man njuter av det man har här och nu, vi har ju bara ett liv och man vet inte om man lever i morgon!
  Jag tror inte du behöver något att se fram emot för att bli av med din deppighet, det känns som det borde vara viktigare att lösa vardagen så att du hinner njuta av den i stället, trotts allt är det ju vardagen vi omger oss av varje sekund...
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Egentid måste man få ha :) Gråa hår...vad ska jag skylla på, sonen pluggar på annan ort, ja det får väl bli min man då, haha. Om du är sugen på att planera något så har jag ett förslag...en bloggträff, du verkar vara grym på att planera. Visst vore det kul, även om jag inte vet om jag skulle våga gå.

  Ha det bra fina du.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!