tisdag 8 april 2014

Mot bergen!

Ännu en dag i solen! Vi har besökt havet, ett korallfärgat hav med massor av vågor! Solen har kysst våra hudar ömt! Den grisrosa färgen börjar lägga sig en smula och övergår sakta men säkert till en lite mildare brun nyans;-)
Barnen är mer vild än tama och är överallt... Herregud, efter den här semestern så skulle både jag och Jonas behöva en semester till... Ja för dom håller på att trissar upp varandra heeeela tiden... Men det är väl så det ska vara på semestern... Kanske inte så här jag hade drömt om när jag var 14 år att min smekmånad med min älskade man skulle vara, med kids högt och lågt och mer vilda än tama;-) Nä då jag klagar inte, jag bara konstaterar... Kottarna har i vilket fall som hels kul och huvudsaken det!
Nu ska vi dra upp till bergen och äta middag, de ska bli galet spännande! Kul att testa på lite annan mat än den typiska "turist"maten som ligger nere i stan....
I fredags när jag kom hem från jobbet låg ett paket i brevlådan! I paketet låg denna ljuvliga tunika från Plain Vanilla och jag är helt kär i den! Perfekt att både ha på stranden och på festen! Bara att klä upp eller ner med en enkel frisyr eller ett par snygga skor! Ni hittar den HÄR!
Nähä, dags att dra innan grabbarna slår ihjäl varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!