torsdag 3 april 2014

Livets kontraster...

Åh hej och hå va livet rullar på! Jag hinner inte blinka på morgonen försens det är kväll och dax att gå och sova...
Jobb, jobb, jobb och sedan snabbt hemåt för lite piff och fix inför kvällens tjej/modevisnings kväll! Galet roligt som vanligt! Lovar att visa bilder när jag får dem!;-) *viskar* Och på alla snygga kläder som visst så gärna ville hänga med mej hem! Jo det är sant, de skrek på mej från sin galje... ;-)
Från att ha lekt modell och känt sig så där galet snygg med 100 par ögon på sig. Kastas man rakt hem och får en trasa i sina händer. Bara att kavla upp ärmarna och börja skura badrummet...
Jo för det finns väl inget värre än att komma hem från en semester till ett skitigt hem? Nu fortsätter jag städa imorgon, känner att mina ögonlock är allt för trötta och jag ser inte all smuts;-)
Det här med livets kontraster, ja det är livet och man uppskattar dom på alla sina olika vis. Ja visst, så klart hade jag ju gärna kommit hem till ett rent hus, men man kan ju inte få allt... ;-)
Något som inte direkt är livat är att Jonas inte känner sig pigg... En snuskig feber har hittat in i hans arma kropp.. FAAAAAN oxå, ja faaan med så många F och A och N i hela världen... De är ju inte så här vi har planerat, feber och magsjuka... (Nu har ju magsjukan dragit sin kos och jag hoppas den stack och grävde ner sig i ett stort svart hål!) Nu håller jag alla mina tummar och tår att allt vad baciller och virus drar sin kos och det senast imorgon!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!