söndag 27 april 2014

Intervju med Expressen!!!

I fredags fick jag ett mail från en reporter på Expressen som undrade om jag ville ställa upp på en intervju! Amen självklar ville jag det (som den sanna linslus jag är;-)) och jag har precis haft intervju på telefonen nu!
Om hjärtat slog hårt och fort innan telefonen ringde? Ja men vad tror ni?;-)
Men så fort den mycket trevliga kvinnan på den andra sidan linjen öppnade sin mun blev jag både lugn och harmonisk och pratade på i väldans fart som vanligt! Mycket på hjärtat har jag alltid som gärna bubblar ur mej innan jag ens hinner att andas;-)
Oj ojo oj va kul det ska bli!
Vad artikeln kommer att handla om? Det säger jag inte ännu förstås, men jag lovar att ni får reda på det så fort artikeln kommer ut så ni kan rusa till affären och köpa den!;-)
Wiii va kul att jag blivit uppmärksamd (återigen) för något som jag skrivit här på min älskade blogg!
*viskar tyst, ja så att folk som inte förstå att jag är en liten gnutta ironisk och skojsig* Men jag har faktiskt aldrig varit med i Expressen förr, bara varit med i Aftonbladet, vi föräldrar, mama och våra lokaltidningar! ;-)
Så nu är det bara att säg till mej om ni villa ha min sjukt snygga autograf , så skriver jag ner den på det du vill! Kanske på ett papper, på en naken kropp, på kläderna eller varför inte tatuera in min skitsnygga autograf?! *asg ihjäl mej med tanke på att en 3 -åring skriver snyggare än mej*

3 kommentarer:

  1. shit va kul!riktig kändis ju,hi hi.Lova att jag få följa med på nån kändisfest bara.Puss från marmelucken

    SvaraRadera
  2. Men gud va kul !!
    Jag kan inte tänka mig annat än att det blev en toppen intervju !! :)
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!