tisdag 22 april 2014

Lastbilschaufförskroppen skall bytas ut mot en beach 2014 kropp!

Vinterkilo + semesterkilo + påskkilo har gjort sig väl så synes på min mage... Uj, uj, uj va min mage har växt under bara dessa veckor och månader... Vinet som har runnit längst min strupe på både semestern och påsken (JA gott var det då och det var ju direkt ingen som öppnade min mun och hällde ner det i min strupe, utan jag gjorde det helt själv... ;-) Men JA, nu får jag oxå äta upp det med fettet skumpandes på magen (igen!!)..) har satt sina spår och satt sig som en stor bilring runt min midja. Ja för det är faktiskt så, alkohol är verkligen en STOR bov till fett på min kropp...
Jag kan väl heller inte skryta med att jag tränat röven av mej dom sista månaderna, nä tvärt om... Den största av den största av alla latmaskar har krupit in i min kropp och den har varit fruktansvärt svår att bli av med, trots att jag både har hotat med vräkning och till och med att döda den lilla jäveln.. Men nä, han har vägrat att ge sig av. En envis liten skit den där herr latmask. Tänk om träningsmasken vore lika lätt att få, ja då vore ju allt så mycket enklare;-)
Men nu är jag mer peppad, ja peppad som fan helt enkelt! Nu ska jag åter bli strikt i min diet (ja fast just maten har jag ändå skött mej ganska bra!) och träna i den mån de går! Ljusa kvällar blir oxå längre kvällar vilket blir så mycket lättare att snöra på sig löpardojjorna på kvällen och ge sig ut!
Nu ska denna lastbilschaufförskroppen (är det ett helt ord eller skrivs det så här??) bytas ut mot en beach 2014 kropp! ;-) *himlar med ögonen och drömmer mej bort ett slag*
Ja ni ser, rumpan är som en vägg, platt och har ramlat ner till källaren. Den vill jag ju få upp igen, så att den putar lite och ser lite ung och fräsch ut;-)
Magen, min arma jädrans mage den är inte roliga alls just nu och JA det känns på kläderna som stramar över både mage och lår så där fruktansvärt otäckt så att det nästan känns som om man ska kvävas när byxorna sitter som ett korvskinn...
Vågen visar inte alls många kilo upp, men musklerna (ja jag hade lite mer i höstas faktiskt) har bytts ut mot fett...
Jädrar va motiverad jag är nu till mer träning, så sjukt mycket!
Bara att inse varken jag vill eller inte, men jag är en periodare i träning.... Jag varken orkar eller hinner träna på vinterhalvåret som jag orkar och hinner på sommarhalvåret! Men allt är bättre än inget och det är ju bättre att träna på sommarhalvåret än att inte träna något alls under hela året, visst?!;-)
Och JA, jag må vara jobbig med mitt pendlande upp och ner hela tiden, men det är sån jag är och jag håller ändå kilona i någorlunda "schack" mot vad jag har gjort förr! Så något har jag ändå lärt mej under min viktresa dom sista åren! Det går att lära en gammal hund att sitta!;-)
Hmm, jag tror nog att jag får sluta svamla här och sätta punkt... Tänkte göra ett kort inlägg om att jag åter var svintaggad till träning och bra kost, men det blev visst som vanligt, en hel uppsats.. Typiskt mej, jag svävar alltid iväg;-)

5 kommentarer:

 1. Du är grym! You can do it!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fnissar lite när jag läser ditt inlägg, kunde varit skrivet av mig.. förutom med träningen som jag kommit igång med ordentligt nu. Ordentligt för mig är ca 3-4 träningar per vecka. Vill helst 5 ggr, men det ska vara genomförbart också ;-)
  Hejja dig Karro, du har klarat det förr och är så jävla grym att du klarar det igen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara många som tar nya tag nu, jag är också en av dem.
  Lastbilschaufförskropp är förresten ett ord :-) - om det nu är ett ord!! Ha ha!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!