söndag 13 april 2014

Lycka är:

Lycka är att öppna dörren sent igår kväll så där lagom seg, mör och trött efter en lång resa och mötas av färska påskliljor på köksborden!
Lycka är att ha varit borta en vecka och inser att man visst har glömt bort och inte hunnit planterat några vårblommor, men ser när man tittar ut genom dörren att vårblommorna är satta och det är påskpyntat och det lyser så fint i krukorna!
Lycka är att titta in i tvättstugan, den vi lämnade med överfull nytvättat tvätt på tvättlinorna är nu är struken, manglad och ihopvikt!
Lycka är (speciellt för Alfred som ratat allt vad Teneriffa hade i matväg att levererat, dissat ALLT och gråtit när menyn kom in kväll efter kväll och det "bara" fanns hamburgare, nuggets, strips och pizza att välja på. Ingen vanlig mat... Andra 6-åringar hade förmodligen blivit totalt lyckliga av denna menyn en hel vecka, men inte vår Alfred inte.. Nä Svensk mat ska det vara, gärna RIKTIG husmanskost i form av kött, potatis och lingonsylt...;-)) att få gå till svärmor och äta söndagsmiddag i form av hemmagjorda köttbullar, kokt potatis, lingon och brunsås!
Vet ni hur bra jag/vi har det? Jag har verkligen VÄRLDENS bästa svärmor som har gjort allt detta för oss när vi varit borta! Så mycket tid som jag inte behöver lägga här hemma, den tiden i tvättstugan som är så tråkig och som tar så lång tid! Färska blommor och ny planterade blommor! Lycka!! Tuuuusen tack Maj!
Ja vi är bortskämda som får denna hjälp och jag skäms inte för det! Alla har det inte så bra som vi det vet jag. Men som sagt, vi är så djupt tacksam för all hjälp vi får! Vi vore ju dumma om vi INTE tog imot den när vi får den, eller hur?;-) Ja för min kära svärmor brukar faktiskt hjälpa till med både mangling av sängkläder och all stryktvätt i form av Jonas miljoner skjortor som är sååå tråkiga att stryka...;-)

6 kommentarer:

 1. Det kallar jag lycka... sååå avund

  SvaraRadera
 2. Haha... Jag håller med honom !!
  det var få saker jag längtade efter så mycket som "RIKTIG" mat efter en vecka med ytterst alldaglig grillad kyckling och strips på grancanaria !! ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar svärmor! och vad sugen jag blev på köttbullar, haha!
  Härligt att ni hade en bra resa! Jag ser allt framför mig eftersom jag har bott där, så det känns nästan som hemma för mig!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Men vilken snäll svärmor ! Ni får se till att ge tillbaka vid tillfälle :) Kraam Berit

  SvaraRadera
 5. Så gulligt av henne, nästan lika härligt som att ha semester.
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!