måndag 21 april 2014

Där jag finner inre ro!

Borta bra men hemma bäst! Näpp jag håller inte alls med om det...
Har landat hemma igen! Lämnade stugan med en tår i min ögonvrå, fy bubblan va jag älskar vårt smultronställe! Barnen ville heller inte åka hem. -Snälla, kan vi inte stanna några dagar till, blev deras sista ord innan bilen rullade hemåt..
En ganska mulen dag idag, men så varm! +20 grader visade temperaturen ute, galet underbart!
 Jag och Jonas tog en snabb PW innan lunchen, bara han och jag! Gud så härligt när man kan få ihop den där "ensamtiden" tillsammans" och lägga den på något bra så som att få ut lite av den!
Går de snabbaste vi kan och pratar! Eller nä kanske är det så att jag pratar och han lyssnar, men det är ändå så härligt!;-)
(Och NEJ han har inte gjort gråa slingor i sitt hår... Han göra precis som jag, skyller på våra 3 små kids...*harkel* Ja för käre gode guuuud, dessa 3 små grabbar kan verkligen få VEM som helst att bli gråhårig. Speciellt den här helgen... Aj säj no more, mer än att det har varit mer högt än lågt;-))
Vi avslutade PWn med ett lite löpning i sanddynorna! Skuttandes upp och ner och jädrar va bra träning det är och så kul! Kul att träna tillsammans oxå!
Jag avslutade med att hoppa rakt ner från stupet! (ja det var längre ner än vad det ser ut!;-)) Utmaningar och spänning är ju så galet roligt! När magen kittlar så där härligt och när man aldrig vet hur det kan sluta eller hur men hamnar på fötterna där nere!
Jag finner sån inre ro nere vid havet och i vår stuga! En sån där inre frid som jag inte gör här hemma... Miljöombyte is da shit! Kanske hade jag inte njutit lika mycket om vi hade bott där nere? Kanske, kanske inte? Vem vet?
Jag längtar redan ner dit, men nästa helg ska vi åter ner till vårt härliga smultronställe och njuta i 4 dagar!!

Nästan lite rekord för Jonas och min PW! De går snabbare och snabbare nu för tiden! Förut, i vintras gick han bredvid mej och småsprang och bad mej att inte gå så in i bövelen fort. Men nu knatar han på i full fart och pustar inget! Härligt när man märker att träningen och alla PWs verkligen ger resultat!

Nu ska jag krypa ner i sängen.. Om jag ska sova? Jo det hade jag tänkt. Men jag är ganska så säker på att jag INTE kommer att somna med tanke på att jag nästan sov hela vägen från Mellby;-) Jag är värre än barnen. Jag somnar så fort jag sätter mej i bilen! Det är ju bara såååå gött att sova i just bilen!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!