onsdag 16 april 2014

Game over...

Tror vår semester förra veckan tog knäcken på mej helt... Nej inte på det sätter, utan mer att jag visst hann falla vääääldigt långt ner i semesterlunken och det är ett helvete att ta sig upp igen... Är helt slutkörd i både kropp och knopp... Kanske inte så konstigt, stiger upp innan kl 5 på mornarna och är på jobbet minst 10 timmar per dag... Och de är fantastiskt stressigt på jobbet just nu så jag får kämpa för att inte stressa ihjäl mej... En jädrans tur att det snart är ledigt igen så jag åter kan gå ner i min ledighetsdvala!;)
Hade önskar att jag kunnat bloggat hur duktig jag varit som motionerat, sprungit eller kört ett par mil på CTn... Men icke, träningen ligger oxå i dvala just nu.. Man kan ju inte alltid vara på topp överallt och dygnet har ju trots allt bara 24 timmar och ingen jävel tackar väl mej för att jämt ska vara fröken duktig... * ger mej själv en käftsmäll så att jag ska vakna upp och fatta att jag inte jämt måste vara överallt och helst vara bäst oxå*
Game over från mej och jag tror banne mej jag ska chocka kroppen och gå och sova! 5-6 timmar per natt är alldeles för få timmar per natt just nu, så är det bara! Dessutom börjar de åter suga i tarmen, så bums iväg och borsta tänderna så att det inte slinker ner de som jag just nu är mest sugen på, yoghurt och müsli!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!