fredag 11 april 2014

Sista dagen..

En vecka får fort, alldeles för fort...
Precis när man börjat växlat ner och känner att man verkligen bara kan vara, ska man åter kastas in i "verkligheten" igen...
Men den här veckan har verkligen gjort gott för både kropp och själ! Verkligen! Dock har den här veckan oxå gjort gott för fettet runt midjan... Vågar inte ens tänka på hur mycket jag har gått upp, 4 kilo kanske...:/ Men va fan, är de semester så är det och jag har verkligen unnat mej och inte tänkt! Så sällan som man åker på semester så ska man väl ändå inte hålla på att tänka på den där förbenade vikten med tanke på att man gör de ca 50 veckor om året annars;)
Idag är det mulet här, likaså igår.. Så idag har vi gjort stan! Shoppat de där underbara turistgrejerna;) Alla fick något utan jag, ja de är för jävligt;)
Men nu är solen på G igen så jag ska slänga mej i solstolen och råpressa och suga åt mej av de sista ljuvliga strålarna! Man vet ju inte när man får se och känna dessa underbara strålarna nästa gång? Kanske inte förrens i maj, vem vet?
Imorgon åker vi hem till Sverige igen, men har redan börjat planerat för en ny semester! Grabbarna har lovat att de minsan ska börja sparar så att vi kan åka hit två veckor nästa gång!;) 
Kolla in min rygg... Ser ut som en orm som ömsar skinn;) 

2 kommentarer:

  1. NJUT av sista dagen och välkommen hem till våren sen :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Just nu har jag en tävling på min blogg titta gärna in
    http://neeve.blogg.se/2014/april/tavling.html

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!