onsdag 16 april 2014

Klumpig, det är jag det...

Jag är så in i bövelen klumpig.. Jag vet inte om det beror på att jag ständigt har så bråttom med allt och till allt och både ben och armar ska gå som trumpinnar?;-)
Igår satte jag den här lilla sköna häftklämma i min panna... PANG och blodet sprutade och jag höll på att börja grina men kom på mej att jag inte kunde börja gråta när jag är så klumpig, så jag slutade och nästan började skratta åt min klumpighete.... (Och JA alla som såg det skrattade gott bakom min rygg;-))
En rar och snäll kollega var på plats snabbt och plåstrade om mitt lilla år i pannan med världens största plåster som jag hade på mej enda tills igår kväll. Då plockade jag bort det och insåg att såret som kändes som värsta köttsåret (Hade själv inte sett det..) bara var som en liten flugskit... Men JA idag har jag faktiskt ont och en blålila färg börjar nu ta ton runt om...
Det var samma häftklämma som jag satte i pekfingret för 1½ år sedan. Men då åkte stiftet in i benet och det fick bli ett läkarbesök... Tur att jag höll häftklämman på "rätt" håll... Annars hade jag nog haft bra mycket ondare idag med tanke på att jag då hade spikat mej rakt in i pannbenet med en stiftet, nu fick jag "bara" dennes baksida i pannan;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!