onsdag 25 juli 2012

Det här med mode...

Jag tror mej ha en liten hum här i modevärlden... Eller jag kanske skulle säga att jag trodde det...
Vi har ju kuskat runt lite i sommar och modet förvånar mej så mycket just nu... Jag blir alldeles förrvirrad och undrar? Är det sommar, höst, vinter eller vår? Ja för man vet liksom inte riktigt där... För har man vinterjacka, stövlar, solbrillor och korta shorts på sig, ja då börjar man ju undra??
Visst att förra veckan hade jag oxå velat haft en vinterjacka på mej med tanke på den förbaskade kylan. Jag höll boktavligt talat på att frysa röven av mej på kvällarna. Men nej, är det slutet av juni så vägrar jag bära vinterjacka fast det är kallt!
Nu är ju grejen den att jag så klart spexat ut mej på denna bilden. De förstår ni va?;-) För hade jag varit rätt inne, riktigt hipp så skulle jag haft Hunter gummistövlar, prada eller Louis Vuitton väska, Ray-Ban solbrillor, Moncler jacka och några riktigt hippa märkes shorts!
Jag förstår mej inte riktigt på den där kombon... Jo allt utom den stora jackan... Alltså den förstör ju hela stilen ju... Varför bära vinterjacka på sommaren? Det här modet förbryllar mej en del. Någon som kan svara på detta? Någon som kan detta med mode väldigt mycke?
Och förresten så ska man oxå ha löshår i massor har jag sett... Men även där är jag lite ute, för all den här kaluffsen som sitter på mitt huvud är mitt, bara mitt och det naturligaste i hela världen!;-) (Och neeeeej jag tycker absolut inte att det är några som helst fel på löshår! Skitbra att det finns, men man behöver ju inte ha så mycket att de ser oäkta och fullt ut! Right?;-))
Jo och så en sak till förresten... Man ska ha VÄLDIGT putiga läppar oxå, det har absolut INTE jag, men skulle vilja ha!;-) Liten spruta i överläppen kanske? *ryser vid tanken*

5 kommentarer:

  1. Haha :)

    Här går folk runt i flip-flops oavsett väder och årstid :)
    Igår såg jag en kvinna med kort kjol och vinterstövlar och det var 20+ ute.

    SvaraRadera
  2. Piuuhh, nu har jag nog kommit ikapp med läsningen ;-)
    Vilken härlig sommar ni har!
    Och det där med mode... det är rätt skumt! Duck-lips är det fulaste jag vet, de små bruttorna (läs: fjortisarna) som inte får operera för sina föräldrar springer runt och plutar med läpparna. Blää!
    Med ditt underbara hår behöver du inga löshår!!! Men jag undrar bara, tröttnar du inte på att tvätta allt håret? Jag är såå trött på det och då har jag bara till ca halva skulderbladen.
    Kramar på dig

    SvaraRadera
  3. Vi pratade faktiskt om exakt samma sak för några dagar sen. Fast jag har snarare sprungit på den manliga versionen av det du beskriver; Lågskor, shorts, t-shirt, solglasögon och DUNVÄST. Wtf liksom! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag som är uppväxt på landet skulle aldrig kunna kliva runt på stan i gummistövlar. Har sett många även under dessa varma sommardagar som klampar fram i sina hunterstövlar. Man vet ju fräscht det blir i ett stövlar en varm sommardag...Urk.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!