söndag 29 juli 2012

Incheckade på Sandskogens camping!

Vid lunchtid checkade vi in på Sandskogens camping i Ystad! En supermysig camping med havet bara några steg bort!
Alla barnen (7 st) leker och far omkring här som små yra höns;-) (Och stör typ alla andra hundra tals camping gäster;-))
Stugorna är supermysiga med sovloft och charmiga snedtak!
 Denna trappan upp på loftet är dock en gnutta farlig... Ganska tvär om man säger så och Alfred (Vem annars...) har redan ramlat ner från den och slog sin lilla rumpa... Denna gången gick det bra, men man sitter lite på helspänd när de små liven klättrar upp och ner från den. (Och jo de ska envist klättra själva;-))
Nu är det bäddat och maten är inköpt. Nu väntas det grillat, ett glass rött och förhoppningsvis en knottfri kväll så att vi kan sitta ute och njuta nu när regnet äntligen dragit sin kos!;-)
Jag har aldrig i mitt liv varit i Ystad. Men jag måste säga att av det lilla jag sett är det verkligen en härlig stad!!! Hit kommer vi garanterat att åka fler gånger!!

8 kommentarer:

 1. Ser ju kalas ut, vi bodde snarlikt i Danmark i förra veckan.
  Må så gott!

  Kramar Big Sis

  SvaraRadera
 2. Verkar vara en jättefin camping :-)

  SvaraRadera
 3. Vad mysig stugan ser ut!
  Det är nog både på gott och ont som det inte finns Valium på ICA... Jag hade köpt slut på lagret och missbrukat konstant ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vi var i Ystad för två år sen. Underbart mysig stad tycker jag! :-)
  Hoppas ni har haft det riktigt gott och att rödvinet smakade. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Åh va mysigt !! jag hoppas ni ska få riktigt härliga dagar !!
  Nu är faktiskt hela familjens kläder fixade inför bröllopet - nåväl, mina och viggos kommer ju först om nån vecka, men det känns skönt att ha kommit till skott !
  Dessutom blev det jäkligt billigt så jag hoppas det blir bra när det väl kommer oxå ;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Då är du nästan i mina hemmatrakter! I Ystad är vi några ggr per vecka för att shoppa eller äta en god middag. Vill du ha tips på restauranger så är Jaktpaviljongen bra! För oss som har två barn passar det bra att man beställer "i luckan" och betalar direkt. Så slipper man sitta och vänta på att få notan. Barnen kan leka lite ute också och så har man nära till glasskiosken;) Är det nu ni ska till Tosselilla? Då kommer barnen och ni att få det skoj! Där är toppen! Ta gärna med mat att grilla (för maten kostar en del därinne) och de har fina grillplatser med kol o grillvätska på plats. Hoppas ni får en bra semester här nere och vill du ha tips på annat så bara fråga! Kram till dig och hela din familj, trots att jag bara känner dig från bloggen! Hälsningar Jessica.

  SvaraRadera
 7. Trodde nästan att det var Frank och Fabian på köksbilden, så lika.
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 8. Välkommen till skåne! :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!