tisdag 3 juli 2012

En sån där känsla...

Ibland så liksom kommer det en sån där känsla över mej att typ: Usch va jag är tjock... Ja jag vet att har man gått ner 20 kilo så ska man ju inte känna så... Men jag tror jag är ganska normal som känner så? Jag försöker gilla min kropp, inte tänka på att jag inte är perfekt och tja jag är ju som jag är...
Igår var en sån där dag där jag tyckte att allt satt tajt på min kropp och att liksom magen buktade ut lite här och var (Och ja så klart gör den det) Men i mina tankar så vägde jag dom där + 20 kilona igen...
Då fick jag för mej att börja rensa lite till i mitt gamla liv i mina garderober... Det blev en del även denna gången och jag fann tex dessa jeans shorts som jag köpte förra våren...
Och ja så klart är ju skillnaden stor det ser ju till och med jag... På de gamla är det w32 och på mina nya w28!
Så här ser dom ut på mej nu... Svårt att fota sig själv och visa hur stora de är... Men de hänger som en sopsäck på mej! Vill ni köpa dem eller några andra kläder som jag rensade ut igår? Gå då in HÄR och shoppa loss på min bloppis!;-)
Så här såg shortsen ut förra våren på mej! Lite suddig bild, men det bjuder jag på... Lika suddig som foto är, lika suddig har jag för mej att jag blev i huvudet den kvällen, men kul hade vi!;-) Och japp linnet på bilden är oxå till salu HÄR!

5 kommentarer:

 1. Det är inte alls ovanligt att den känslan kommer då och då även när man gått ned 20 kilo. Det kände jag också ibland. Dock är det värre nu när jag har gått upp en drös med kilo igen, men är man gravid så är man och viktuppgång hör väl till, men när jag väl kan köra igång sen så jäklar ska kilona bort!

  SvaraRadera
 2. Tro mej, man kan känna sej tjock även om man väger 56 kilo. Just nu kör ja fitness figthen för att få bort gravidhänget. Hoppas det lyckas ;)

  SvaraRadera
 3. Måste vara härligt att ha gått ner så bra.
  Själv går jag bara upp ;-(

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Har samma känsla jag med i dag.
  Å jag har inga för stora att kläder att muntra upp mej med.
  Hoppas jag känner mej nöjdare i morron å att du redan gör det! :)

  SvaraRadera
 5. Så jäkla coolt att se bilder från när du var större. Jag får rysningar av hur jävla grym du har varit (och är!). Sträck på dej!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!