torsdag 5 juli 2012

Nej Madonna, det var inte okej...

Kvällen igår var helt magisk, 23 grader varmt hela kvällen och ljumna vindar!
Madonna behagade inte komma ut på scenen förrens 22:30 fast hon skulle börja klockan 21, inte okej enligt mej... Nej för hur stor diva man en är så kan man väl ändå hålla tiden... Men men ...
På oss tog det ingen skada...  Nej vi hade fin fina biljetter och checkade in på Ullevi VIP Lounge och spanade på kändisar... Jo jo mensan, där var både Carolina Klyft (tyskt u?), svenska damlaget i handboll som ska spela OS och snyggaste av dom snyggaste Stefan Lövgren! Han satt bara några rader bort från oss!;-) 
Vi drack gott vin, skrattade och tramsade!;-)
Konserten var ingen höjdare... Jag hade absolut inga förväntningar alls, men nej Madonna det var inte okej...
Våld, blod, hjärnsupstans, vapen, död, omgjorda låtar, konstigt budskap och dålig connection med publiken... Showen var dock påkostad och var hur häftig som helst att se... Men sorry Madonna, jag fattade inte ditt budskap med denna konserten det var inte okej... Kanske gör jag det om så där 5-10 år när jag är äldre och klokare...?
Men det var en upplevelse att få se denna stora stjärna! Vilken kropp, vilken spänts och vilka arm och magmuskler! 54 bast och sååå in i norden vältränad och smidig! Impad är bara förnamnet;-)
En kanonkväll fick jag iallafall tillsammans med Camilla och hennes vänner!
(Jag tänkte ta massor av kort, men vad tror ni hände? Japp, mitt batteri tog slut 5 minuter in på konserten...:-/ *grrr)

4 kommentarer:

 1. Hon är nog lite över och förbi, den gamla damen, trots sin vältränade kropp. ;-) Det låter ju som en härlig kväll ändå och det är klart det blir så, med trevligt sällskap i världens bästa stad! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Blå ögon på bild nummer 2... ;)
  Kram från Storasyster

  SvaraRadera
 3. Så fjantigt att vara en diva... Jag har aldrig gillat Madonna men den showen hade jag velat se! Blod och hjärnsubstans tilltalar ju mig. :)

  SvaraRadera
 4. Läste bara löpsedlarna där hon tydligen hade frågat om de längst bak ville gå hem... Bra sätt att fånga publiken. :-P :-O

  Nä, diva-beteende är INTE ok! Och visst är hon vältränad, men personligen tycker jag att hon är alldeles FÖR senig.. Men smaken är som baken. ;-)

  Kram M

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!