lördag 21 juli 2012

Den bästa kvällen på länge!

Oj oj oj vilken toppenkväll det blev igår! Lever fortfarnade på ruset idag... Nej inte det alkoholiga ruset (Jo det gör jag oxå, men...), utan av all den skitbraiga musiken, kärleken och att ha fått träffat massor av gamla vänner som jag inte sett på mycket, mycket länge!!
    Musiken i tältet var gööörbra! Duktiga musiker finns det här i Malung det kan jag lova! 
Jag hittade fina Kicki! Hon bloggar oxå och jag följer hennes slaviskt! Hon skriver så bra och så rakt in i hjärtat så ibland när jag läser sitter jag och stor gråter... Ni måste besöka hennes blogg HÄR!!
 Åh älskade Jenny! En vän för livet trots att vi träffats allt för sällan... Vi har gjort många bus genom åren ihop och skulle jag berätta allt vi har gjort så skulle ni nog sluta läsa min blogg... Typ cyklat ifrån polisen... Nej jag säger inget mera... *harkel*
Alla klär vi oss olika... Men en sak undrar jag...?? Hur i all världen kom denna mannen i dessa extremt tajta brallorna???;-)
Och hur kan man gå ut och festa i träskor som denna mannen har gjort i bilden nedan???;-)
Vi drog runt bland puberna här i byn och alla hade live musik! De ena bandet bättre än de andra och jag dansade så svetten lackade!
Jag försökte få till ett gulligt fint kort på mej och Jonas.... Men icke då, Jonas kan inte vara normal på ett endaste kort... Och ja ignorera min biggesta finne som jag har på hakan... Såna får man när man äter för mycket skit och dricker alldeles för mycket alkohol... Tro mej, jag vet...;-)

6 kommentarer:

 1. Härligt, det syns verkligen att du hade kul på sista bilden. :D

  SvaraRadera
 2. Vilken kul kväll ni verkar haft! Lite avis blir jag, nästa år måste jag åka hem! Träffa alla man aldrig annars träffar, fnissa åt han med tighta brallor o tala lite mål=)
  Ha det bäst
  Caroline fro föss

  SvaraRadera
 3. Ja visst var det en toppen kväll igår... Jag har följt din blogg ganska länge nu men vi har aldrig träffats i verkligheten. Jag var såå nära att gå fram til dig flera gånger igår för att säga vilken underbar blogg du har... Men sen tänkte jag att du säkert fått höra de av ett å annat drygt fyllo innan så jag avstod! Säger de nu istället! De där tighta jeans brallorna stod jag oxå och förundrades över igår... Trodde de va en tjej tills jag fick blicken till höften :) kramar från Jennie

  SvaraRadera
 4. Underbara finaste! De va så mys å träffa dig igår! Du såg väl va jag trivdes som fisken i vattnet nykter i öltältet i Grönlandsparken ;-) Nej tacka vet ja en cykeltur till Fällen eller nå andra galenskaper ;-) Men inget ont som har nåt gott me sig! De e så underbart med vänner som dig som man inte "behöver" ringa till en gång i veckan för att man ska behöva ha en bra kontakt ändå! Finaste du! Jag saknar dig ofta de ska du veta! Nattipuss!

  SvaraRadera
 5. HAAA HAAA har du tagit kort på mister smalbrackas röv... meeeen Karro!!! haaah hahaha hahaha .
  Jag vet vem han e OCH han gär Jämnt i sånna brallor när han e på fest!!!!
  Han hängde på mig och några tjejer på efterfest för länge sen och då hade han också såna brallor och det va då han fick namnet: Mister smalbracka!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!