söndag 1 juli 2012

Oxå hänga....

Regnet öser ner utanför fönstret och de är så trist så man nästan dör en gnutta... Ska det vara så här hela sommaren eller? Usch man blir ju deppig ju...
Jonas och Alfred for iväg för bara en liten stund sedan ner till stugan och hämtar hem Douglas som inte varit hemma sedan i tisdags! Pratade med honom igår kväll och jag tror han längtade hem en gnutta;-)
Fabian blev förtvivlat ledsen när han inte fick följa med... Tårarna sprutade ur ögonen och han hulkade fram: Osså hänga = Oxå hänga med...
Ja det är inte alltid lätt att vara liten och alla andra får göra roliga saker utom han... Mm jag vet, skittråkigt att hänga med morsan när man kan vara med papsen istället. Jo för pappa är så mycket roligare än mamsen tycker alla tre killarna... Hua vad jag lät bitter där då;-)
Men han får hålla till godo och vara hemma med mej hela dagen och mysa i regnet istället!  Ja för så många knop idag vet jag inte om det blir... Inspirationen finns liksom inte där och fönstrena som jag tänkte putsa idag behöver ju inte putsats när det regnar..

3 kommentarer:

 1. Jag kan trösta dig med att det finns en "tråkmamma" i Karlstad med...
  Mig testar viggo enligt konstens alla regler, medan pappas ord är lag.
  Och NEJ, jag är inte heller bitter ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Och det är ju trots allt söndag så det BEHÖVER inte hända så mycket ;-) Kram

  SvaraRadera
 3. Hah - och jag som precis skrev om hur mycket jag uppskattar även en regnskur idag! Jaja, vi får väl se efter några veckor i Sverige... ;)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!