lördag 14 juli 2012

Jag är värd ett glas rosé!

Efter strändhänget idag knallade vi uppåt för vi hörde lite muller runt om oss... Dock nådde inte åskan oss, utan tog en annan väg och besökte något annat ställe. Skönt för oss!;-)
Jag var full av energi så jag snörade på mej löpar dojjorna och sprang en sväng på dryga 6 km! Det gick jäkligt bra och nu känner jag att jag är på G igen! Lika snabbt som kondisen försvinner, lika snabbt kan man få tillbaka den om man vill!;-)
Jag är så himla positiv just nu... Ja det kanske ni märker... Inläggen bara haglar av positivitet av både sol och löpning och jag är så där äckligt duktig... *asg*
Så efter turen blev det en lång och skön dusch med 2 av grabbarna i familjen (dom minsta så njutbar var inte den duschen...;-))
Sen blev det hämtpizza och nu sitter jag här och slurprar på gott rosé!
För att vara ännu mer så där äckligt störande hur duktig jag varit och hur bra allt är så måste jag ju försås berätta att vi efter maten tog oss en runda på ca 30 minuter i rask takt och sövde Fabian!
Så nu sitter vi här ute på altandäcket under bar himmel! Inte en endaste knott och det är ljuvligt varmt! Alltså det känns för bra för att vara sant liksom... Sitta ute så här när klockan snart är 22 med ett glas rosé, godis, min blivande man och Peter Lemark som skrollar ur paddan!! *lovley*
(Och ja jag vet att jag lovade dyrt och heligt i söndags att jag aldrig i hela mitt liv skulle dricka en endaste alkoholdroppe till i hela mitt liv... Mmm ja där ser ni hur bra jag är på att hålla saker och ting.... Skål!;-))

7 kommentarer:

 1. Du är så grym!! Och du är väl värd att dricka rosé! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fan vad jag avundas dej! Du är bara så duktig! Kram Jonna

  SvaraRadera
 3. Amen, va fan! Så snabbt vill jag också springa!!!
  Jag DÖR ju hela tiden och måste stanna....

  Kram på dig snyggo!

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Bra jobbat!
  Kram kram från en som oxå vill ligga på stranden....!

  SvaraRadera
 5. Duktig du är!
  Älskar att läsa din blogg ;)

  SvaraRadera
 6. Utan tvekan värd det duktiga du !!
  Jag får nog ge mig ut på en rejäl PW sen så jag kan korka upp en flaska rött med gott samvete senare ;)
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!