lördag 14 juli 2012

Fejkat rakt igenom...

Ni var några som tyckte jag var brun...(Ja jag är inte jättebrun på denna uppförstorade bild, men ändå;-)) Vet ni man kan faktiskt bli brun utan att sola;-) Jo fejk rakt igenom är det faktiskt, men det är sååå grymt bra! Man slipper ju både hudcancer och man blir inte rynkig! (Om jag är bitter för att det bara regnar? Mmm så jag måste ju hitta på någon bra ursäkt att solen inte är bra för mej;-))
Iallafall har jag prövat en mängd brun utan sol krämer genom åren och nja, jag har väl varit så där nöjd med resultaten. Flammigt, gult och ojämt...
Men så rekommenderade kassörskan på Åhlens deras egna brun utan sol. Och som den mest lättövertaliga och lättlurade människa jag är så köpte jag den! Och vilken tur att jag var lättlurad! Halleluja säger jag bara vilken gudomligt bra brun utan sol!
På bara några timmar bli man brun och fin och det är avokadoolja i den som gör att huden blir len och fin! Pricken på i:et är att det är lite skimmer i den som gör att man ser lite lyxare ut på sin kropp;-)
Im in löööööv och den åker på varje gång jag har duschat och den luktar fantastiskt gott! Så löp och köp om ni vill bli bruna!;-)

10 kommentarer:

 1. Jag kör också med BUS och har hört att den där ska vara bra, men har aldrig provat. Men nu får jag nog ta och göra det :-)

  SvaraRadera
 2. Hm... Vilket bra tips! :D

  Ja, hörru, fröken. Hur ska vi styra upp en dejt?
  E du sugen på att komma till Malmö? Du kan väl ta tåget, och självklart bor du hos mig.
  Fr o m nästa söndag och 2 v framåt är det full rulle här, men efter det?
  Kolla din kalender!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Den ska jag inhandla idag om jag orkar mig ut på stan :)

  SvaraRadera
 4. Åh jag har faktiskt aldrig provat brun utan sol men efter ditt tips så blir jag sugen på att prova iaf. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den har min dotter köpt... Jag får nog ta till den jag också om inte solen är här för att stanna nu.

  SvaraRadera
 6. Den måste jag köpa för denna sommaren får man ingen bränna automatiskt:)
  kram

  SvaraRadera
 7. Okej....haha. Lite "fusk" alltså! ;)
  Hmm, blir lite sugen på att testa faktiskt. Jag har mest dålig erfarenhet av sådana produkter tyvärr... Testade nån gång och knäna så inte kloka ut!!! Såg ut som om jag hade krupit omkring i smuts... :(
  Men det kan alltid vara värt ett nytt försök, resultatet ser onekligen bra ut!

  SvaraRadera
 8. Då ska jag testa den! Mina ben är så vita att det borde vara förbjudet att visa dem i shorts :( så det vädret som gäller nu passar mig rätt bra.
  kram j.

  SvaraRadera
 9. Brun utan sol är toppen! För visst är det härligt att få lite färg på sommaren, men det är definitivt inte värt att riskera hudcancer för. Har i mitt jobb på sjukhus sett en 35-årig kvinna dö av hudcancer. Efter sig lämnade hon man och två barn. Det berörde mig djupt och efter det är jag mycket försiktig med solandet och när jag längtar efter lite färg använder jag brun utan sol. Var rädda om er alla soldyrkare där ute!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!