tisdag 3 juli 2012

Sommarkvällar!

Sommarkvällar är verkligen ljuvliga! Tyvärr är dom lätt räknade iår...  Men ikväll har vi njutit ända tills knotten började äta upp oss...
Jag hade planerat grillning för kvällen för att fira in Jonas semester, 4½ vecka! Jiiiihhhooo!! Några vänner kom på spontanbesök på kvällskvisen så jag tog lite vad jag hade och slängde på grillen och bjöd in även dem! Det blev en härlig kväll tillsammans med god mat, gott vin och så klart många skratt! Barnen fullkomligt älskar att få vara ute så här på kvällarna och busar runt!
Som sagt jag tog lite vad jag hade... Så det blev allt från grillad kycklingfile, hamburgare, falukorv, strips, klyftisar och majs! Älskar när man kan sammanstråla utan en massa förberedelser och oftast brukar det bli mycket trevligt! Framför allt kan man göra såna enkla saker på somrarna av någon konstig anledning...;-)
Till efterätt bjussade jag på almondys daim kaka, jordgubbar och grädde! Oxå det enkelt och gott!
Återigen, jag älskar sommarkvällar som denna. Ge mej såna heeeela sommaren. Ljumna, knottfria, skratt, härliga vänner och god mat!;-)
Nu ska jag gå och försöka sussa lite så att jag är pigg imorgon! Japp för då ska jag ju ut på fler roligheter, nämligen se på Madonna och träffa Camilla!!

3 kommentarer:

  1. Härlig kväll var det och härligt med spontan grillning, mer sånt i sommar!:) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Det är ju de här få, underbara sommarkvällarna man lever på resten av året! Jag älskar sådana där spontanfester, när saker blir som de blir och därför bara blir bra! :-)

    Hoppas det blir en bra konsert ikväll och att du får roligt!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!