tisdag 24 juli 2012

Jag gillar inte att visa mej halvnaken...

Även om jag har gått ner en massa kilo under hösten och vintern och liksom tänkt: Iår ska jag banne mej inte stå i vassen... Men fy sjutton säger jag bara... Jag gillar verkligen inte att visa mej halvnaken inför folk, speciellt inte inför folk som jag känner...
Det känns ganska så ok att strutsa runt i bikini när vi är vid kusten. Där känner jag inte en kotte och dom kommer jag förmodligen aldrig mer träffa igen...
Men här hemma på stranden.... Det är verkligen en pest och man vet inte hur man ska vrida och vända på sig för att slippa känna sig iakttagen... Liksom granskad från topp till tå... ( jag vet att det kanske inte är så, utan bara mina dumma hjärnspöken som tror att folk kollar in min bubbliga kropp...)
Jag trodde att jag skulle känna mej okej denna sommaren, kunna strosa runt så där halvnaken och njuta, men icke då...
Kommer jag alltid känna så här?
Nej nästa sommar ska jag absolut inte känna så här för då ska jag vara vältrimmad från topp till tå!;)

9 kommentarer:

 1. Även om det inte är någon tröst så tror jag att många känner så. JAG känner absolut så och då spelar det ingen roll om det är människor som jag känner runt omkring eller inte.
  Du är superfin som du är!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Fy vad synd att du känner så när du legat i så hårt! Njut av din kropp nu innan den är full av rynkor och åderbråck ;-) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig absolut, känner likadant och då är jag "smal" om man får säga så, spelar nog ingen roll om man är smal, tränad, mullig, det är nog som man är som person. Men det är lättare att visa sig i bikini när man inte är på hemma plan. Hemma blir det liksom, aha det är hon på ica... så ser hon ut utan kläder, och där är hon på skoaffären liksom. Blir väl så på mindre orter med där alla känner igen de flesta. Åker hellre iväg när det skall badas med familjen. Du är inte ensam!

  SvaraRadera
 4. Känner väl igen mig. Sen spelar det ingen roll va andra tycker. Dumt funtad som man är. Men vi e rätt snygga ändå. Egentligen. Vi ska bara tro på det riktigt ordentligt!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hejhej vad jag känner igen mig!

  SvaraRadera
 6. Hua! Ja usch vad jag känner igen mig jag med!

  Men en sak som vi tjejor bör tänka på - det är att just vi lägger mer energi(säkert 110%mer)på att bry oss om sånt här än vad karlarna gör.
  Haha rätt knäppt,men så är det. Det är vi och inte dem som sitter med kommentarer (eller tänker dem) då vi tar av oss där på stranden.

  Ne, man ska ju vara glad o njuta av dagen och sig själv.. hm , mja, jag håller nog med dig iallafall Äppelblomman, jag tar det nästa år ;)

  Men du, Du är fin, så sträck på dig där på badhanduken :)

  SvaraRadera
 7. Tolka mig rätt här nu. ;-)

  Jag tror att mycket sitter i huvudet. (På många, inte bara på dig. Jag känner också så ibland).
  Går man ner 15 kg tror man att man ska känna sig vältränad och smal men när man når dit är det precis som att man inte inser att man HAR gått ner i vikt. Eller också inser man det, men letar och hittar andra fel som man stör sig på.... :-(

  Som sagt, du har gjort en GRYM vikt/hälsoresa och ska vara stolt över dig själv! Försök att vara nöjd med dig själv oavsett om du väger 75, 65 eller 55 kg. Förmodligen (?) blir man aldrig 100 % nöjd...

  Kram M!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar inte heller att visa mig i bikini på stranden men det har blivit bättre med åren, har helt enkelt slutat bry mig så mycket. Om man verkligen tänker till finns det många många saker som är betydligt viktigare än hur snygg eller ful man är. Sen skulle jag såklart inte tacka nej till en snyggare kropp, bara det inte vore så jobbigt att skaffa den!

  kram j.

  SvaraRadera
 9. Jag känner precis samma sak och det är så sjukt för man tycker ju när man gått ner 28 kg att det borde kännas okej att visa sej i bikini. Men jag tycker det är skit jobbigt och precis som du skriver, när man är bland folk man känner. Ja tänker hela tiden va alla andra tittar på och va dom tycker. Tänker dom så att jisses hon har gått ner 28 kg men ändå har hon större lår än mej...
  Tror ju inte att det kanske är så, men tanken finns alltid där och det är jobbigt att hela tiden tänka attan ska dölja vissa delar av sej själv!
  Nä nästa år Karoline, då ska vi fasen gå med huvudet högt och va så jävla stolta för fan vilket bra jobb vi gjort:)

  Kram på dej <3

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!