söndag 15 juli 2012

Pysselverkstad!

Hittade en ny favoritbutik i Helsingborg när vi var där häromdagen! Tiger hette den och dom hade massor av roliga små grejer till en VÄLDIGT billig peng! Vi köpte med oss massor av pärlor hem och nu på förmiddagen har vi haft pysselverkstad här hemma! Armband och halsband har tillverkats på löpande band! (Att koncentrationen hos dom minsta var mindre bra, det behöver jag kanske inte ens tala om... Pärlorna låg mer på golvet än på bordet;-))
Till och med Jonas kom och pysslade med oss och gjorde flera fina armband till Fabian!;-) *fniss* Och koncentrationen var hög det vill jag lova... Tungan var rätt i munnen hela tiden;-)
 Och titta så fin och lycklig man kan bli när pappan i huset gjort ett så fin armband till Fabian;-)
Koncentration var det ja! Strax efter att denna bilden tog låg 300 pärlor på golvet och stutsade omkring...:-/
Mina verk för dagen! Guuud va roligt det var att pärla! Har nog inte gjort det sedan jag var barn.... Man finner verkligen ro i sig själv när man sitter och pillar och pärlar och kretiviteten bara växer i huvudet;-)
Detta armband ska invigas imorgon på ett 40 -års kalas som vi ska gå på! Det kommer bli pricken över i:et till min underbara tunika som jag kommer att ha på mej!;-)
Nästa gång vi är i Helsingborg så är prio nummer ett att besöka Tiger igen och köpa på oss ett berg av pärlor, sen ska vi tillverka ännu mer armband! Älskar armband i knallande färgsprakande färger!;-)

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Ska till Helsingborg om några veckor...
  MÅSTE kika in i denna butik. Älskar att pyssla =)
  Vart ligger den???
  Ni fick ju till jättefina armband =)
  Ha det så nice på 40-årsfest och annat som dyker upp...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, Tiger, det är barnens favoritbutik. Närmaste för oss ligger i Frederikshavn och det är alltid första stoppet när vi kommit av färjan! Massa roliga prylar, Molly hittar alltid fina hårband.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tjusiga!!!
  Tgr har allt möjligt :-) Bra butiker.
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Snygga! Diggar helt klart de lila armbanden!

  SvaraRadera
 5. Älskar Tiger!!! Köpte MASSOR med små prylar och pyssel när vi var där i påskas!
  Fina armband!! =)
  Kramisar!

  SvaraRadera
 6. Vilka fina armband :-) Verkligen kreativt!

  SvaraRadera
 7. YES!! I love TIGER!! Har tidigare alltid besökt den butiken när vi varit i Fredrikshamn i Danmark. Men till min stora förtjusning så öppnade de nyligen i Gbg också!! :) Yay!! Så mycket bra att ha prylar som man inte behöver, men det är ju så billigt :D

  Kramar!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!