tisdag 3 juli 2012

Typiskt....

Äntligen har solen behagat att komma fram till oss och skiner så fint över vår lilla by. Då har herr feber bestämt sig för att göra ett besök i Fabians lilla kropp, så typiskt... Febern visade på 38,3 imorse och en skrällhosta från helvetet har satt sig i hans små lungor...  Inatt har han yrat omkring, pratat och hostat... Försvinn din dumma feber, ja för nu vill vi ju vara ute i den underbara sommaren innan den snart försvinner igen....
Hostan har även nått Alfreds små lungor och han hostar sig igenom dagarna och nätterna. Inatt, ja som alla andra nätter (perfekt preventivmedel;-)) sov han hos oss. Jag vaknade till vid 01:30 tiden (hade precis somnat) av att han låg och skrattade och fnittrade sååå skönt! Sen la han upp fingret så här och såg ut att fundera över något världsliga allvarliga problem! *fniss* Jag undrar vad det var han drömde som var så roligt och så allvarligt på en och samma gång?;-)

3 kommentarer:

 1. Nej vad trist! Krya på grabbarna. Kram

  SvaraRadera
 2. Nej, på sommaren ska man inte vara sjuk.... :-((
  Krya på er!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Nä men stackarn !!
  Här har vi "ofrivilligt ledigt" då jag är hemma och vabbar viggo som blev hemskikad från dagis med risig kista... Dock verkar han både frisk och kry så eftermiddagen ska spenderas ute i solen !!
  Krya på sig !! kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!