fredag 20 juli 2012

Lars Kristerz, Drifters och vi....

Gårdagens kväll var mycket trevlig! Vi börjde vår tur i öltältet och fortsatte sedan upp på dansbarnorna! På vägen upp sprang jag på dessa söta tjejer! De berättade att de läste min blogg och det är verkligen såååå kul när folk kommer fram och berättar det, folk som man liksom inte har en aning om att gör det!
 De tog vääääldigt lång tid innan vi tog oss upp till dansbarnorna... Jonas skulle fota varje liten raggarbil på väg upp och ja det var ju en del bilar som var där, så det tog sin lilla stund...;-) (Jonas dröm är att vara en raggare, men jag försöker förtvivlat ta ur honom den drömmen... *asg;-))
Första gången på säkert 5 år var vi uppe och skulle svänga våra lurviga på dansbarnona! Helt galet mycket folk, men roligt var det! De riktigt dansanta gav oss "icke" riktiga dansanta (läs mej och Jonas) onda ögat för att vi inte höll den takten och känslan som dom gjorde... Men vi försökte iallafall...;-)
 Vi gick dit enbart för att Jonas ville se på Lars Kristerz... Herrejösses vilket drag de där gubbarna höll... Hela dansgolvet svajjade;-)
Alltså säga vad man vill om dansband... (Jo jag vet att jag har haft mina förutfattade meningar...) Men alltså dom är jäkligt trevliga och det är aldrig några bekymmer med dem. Frågade sångerskan Erica i drifters om vi kunde ta ett kort tillsammans! Självklart sa hon!
Och Jonas fick ett idol kort tillsammans med sångaren i Lars Kristerz! Tycker mej se en liten likhet på dem... *asg*
Fotona blev väääldigt suddiga under kvällen.... Jag vet vad det berodde på, om det var mej eller kameran;-)

1 kommentar:

  1. Men det där är ju inte sångaren i Larz-Kristerz! Hahaha! Men Jonas såg ju nöjd ut, så säg det inte till honom. =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!