måndag 13 juni 2011

Varför ska han klippas för????

Jag är ilsk... Jag vet att jag inte borde lägga ner någon energi på saker och ting. Men ibland retar saker och ting mej till vansinne...
Tex fick jag en kommentar här i inlägget nedan från en anonym. Ja givetvis är det en anonym som kommenterar, så är det jämt när det kommer med "kritik"..) Eller ja just i denna kommentaren var det inte så mycket kritik som jag fått i vissa andra inlägg där jag då valt att ta bort de kommentarena och inte valt att publicerat dem...
Jaha men kom till skott då människa tänker ni. Vad är det jag är så irriterad på då? Jo det är när folk använder sig av att kommentera anonym och inte kan skriva vem ifrån de är. I inlägget nedan om lekparkshänget skrev någon... Klipp Douglas!! Varför ska jag göra det? Kan inte killar ha långt hår? Eller passar han inte i det? Jag älskar hans hår och han vill själv ha långt (och jag). Dessutom tycker jag att han passar bra i sitt långa och fina hår!
MEN... Den anonyme kanske menade Alfred... Ja han borde absolut klippas och ska göras det på fredag! Han ser just nu ut som ett svinto och har tyvärr inte alls den goda hårkvallite som sin storebror.
Men kortklippt det blir inte han heller. Har bestämt att även han ska ha långt, så de så...
Så nu har jag ödslat lite ilska på dej anonyme.... Gött att få bli lite ilsk så här på kvälls kvisten. Nästa gång du kommenterar, skriv gärna ditt namn;-)!
Hoppas jag inte skrämmer bort er andra som kommenterar. Älskar att få kommentarer, så ös på bara! Men lämna gärna en liten signatur!;-) Och ja, jag kan ta kritik oxå (ibland;-))

13 kommentarer:

 1. Tycker verkligen inte att du ska klippa Douglas om han inte vill det själv heller.
  Varför ska folk lägga sig i? Och till råga på allt vara anonyma när dom gör det?
  Ibland får man bli lite trött och ilsk. Det blir alla :)
  Men för guds skull, det är dina barn! Ingen annans :)

  SvaraRadera
 2. När jag kollade på bilderna, så tänkte jag just vilket härligt hår dina killar har! När Melker var liten så var det INGEN som hade långt hår på sina pojkar, inte heller jag, men jag tycker det är sååå fint!

  Kommenterar man anonymt så vågar man ju inte stå för sin åsikt, alltså är det en åsikt man lika gott kan skita i!
  Häpp!

  Kram på dig!
  M

  SvaraRadera
 3. Och jag som tycker att Douglas är bara sååå fin!! ♥
  Ja, självklart Alfred och Fabian också! =)
  Kan säga att vi har en här hemma som GÄRNA haft längre hår...nu är det så tjockt med lockar och virvlar att jag fortfarande tvivlar på att det går men blir han riktigt bestämd så kommer han att få testa!
  Så nä, bry dig inte om kommentaren min vän de e bara nån som e avis!!
  Puss på dig!

  SvaraRadera
 4. Häng inte upp dig på dumma kommentarer!
  Dina grabbar är så fina i håret :-)

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Klipp å klipp,det är ju inte alltid så himmla lätt...har en vildvuxen son här hemma som verkligen behöver klippas men vägrar,vad gör man?...lätt å kasta sten i glashus,särskilt när man är anonym...vill dina killar ha långt hår så ska dem ha det,njut av det för en dag kommer dem väll hem helrakade ;)) /Kram,Kate.

  SvaraRadera
 6. Tycker dina grabbar är fina i långt hår. Jag vill har långt hår på min mellersta men han ska klippas imorgon, luggen är lång. Om det går vill säga, dem vill inte heller klippa sig =) Ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 7. Ha ha vilken tönt! Douglas har skitfin frisyr och den passar honom sjukt bra. Alla pojkar behöver inte va kortklippta präkton. NEmo kommer oxå ha lÅngt!!

  SvaraRadera
 8. Att folk orkar hålla mig och lägga sig i...?! (Och som du säger, "självklart" är det anonyma som skriver sånt. Varför ska man våga stå för det man tycker? *ironisk*)

  Klart att dina barn ska ha långt hår om de själva vill! De är jättefina! :-)

  SvaraRadera
 9. kan bara hålla med de andra kommentarerna.
  Det är ju för sjutton ett fritt land vi lever i *grr* Blir lite ilsk jag oxå nu.
  Klart Douglas ska få ha långt hår om han vill.

  SvaraRadera
 10. Jag brukar tänka på vilket fint hår han har så bry dig absolut inte om de.
  Alla tre pojkarna är jättefina!
  Min lillebror hade långt hår när han var liten.
  kram

  SvaraRadera
 11. Dina barn, du bestämmer! På samma sätt som du kan bestämma själv hur du ska klä och klippa dig så har du nog minst lika bra omdöme med barnen. Så vitt jag kan se ser dom jätte lyckliga ut (och sjukt söta) och det är ju det viktigaste! :) "Anonym" måste vara avundsjuk.. ;)
  Ha en fantastisk dag! Kram på dig <3

  SvaraRadera
 12. Förstår att du blev ilsk... jag undrade vad det var för någon korkad kommentar när jag såg den..
  Dina barn är jättesöta, så det så ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 13. Ja du ser...det är tvärtom här, och faaaan va gött det är att reta folk som inte har bättre för sig! ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!