tisdag 21 juni 2011

Facebook...

Jag erkänner här och nu att jag är beroende av facebook. Inte blir det bättre när jag skaffade ny telefon och har fejjan med mej vart jag en befinner mej i världen...;-)
Igår när jag loggade in så hade var och varannan skrivit i sina statusar om hur mycket de hade tränat och va bra de hade ätit.... Det gav mej skaplig ångest och just i det tillfället kände jag bara. Nej jag lägger ner mitt konto, va fasen får jag ut av denna sidan? Men så klart kan jag ju inte svika fejjan. De vore ju hemskt synd att jag skulle göra mej av med ett beroende som jag skapat. Och hur tråkiga skulle inte dagarna bli liksom om jag inte hade fejjan?
Nä istället skrev jag på min status så här: Fan va alla är duktiga på att träna och äta rätt... Får ju ångest när jag ser alla fejjans statusar... Tar min tjocka kropp och kryper ner i sängen och drar täcket över huvudet och inser att det är alldels för sent för mej att få en snygg kropp till sommaren.... Bara att inse att det får bli vassen även iår...
Jo då och jag fick många kommentarer på detta. Men det visade sig oxå att jag kommer att få mycket sällskap med mej i vassen;-) (Om nu det blir någon sol;-))
Jag är oxå en sån där som skriver på min status när jag gjort något bra och vill självklart ha massor av beröm och respons från mina vänner så jag tyckte absolut inte att det var något fel att de personer som satte sin hur och vad de hade ätit på sina statusar!
Facebook är ju lite av ett skvallerställe. Vill man ha reda på något så går man bara in där och får reda på massor;-) Älskar det;-)!
Jag är nog en sån där jobbig jäkel som skriver massor av oväsentliga grejer på min status och länkar till bloggen här och folk bara tänker. Meeen guuuud va jobbig hon är;-)
Och vad jag menar med detta inlägg om fejjan, de vette tusan;-)
Men jag vet iallafall att lika mycket som jag älskar fejjan så hatar jag den! Även om den kan ge sjukt mycket positiv inverkan, så kan den även ge massor av negativ inverkan beroende på vad man är på för humör;-)!

7 kommentarer:

 1. FB, ja... Gotta love it! Jag är en sådan där ytlig (älska Amerika!!!) människa som gillar att ha många vänner men också bekanta. Tycker att det är fantastiskt roligt att återuppta kontakten med gamla skolkompisar. Och det är väl helt underbart med lyckliga statusar! Det finns så mkt elände på andra ställen.

  Allt gott till ej och grabbarna!
  Kicki

  SvaraRadera
 2. Jag är också en fejjan-nörd :) Inser även efter att införskaffat en mobil som gör det läskigt lätt att logga in på fejjan så är jag ju inte där mindre. Dagens skvallertanter sitter på nätet och behöver inte cykla runt längre ;)

  Ps Jag kommer också gömma mig i vassen i år.

  Kram//Tess

  SvaraRadera
 3. Hahahaha! Det kunde ju lika gärna vara JAG som skrivit detta inlägget!! Jag har det exakt likadant. Jag får många kommentarer på jobbet att folk älskar mina roliga statusuppdateringar, men jag vet också att folk har tagit bort mig som vänner pga att jag uppdaterar för ofta, och för att jag länkar till bloggen. Men va fan - det är ju upp till mig, liksom.

  Kram söta!
  Madde

  SvaraRadera
 4. hihi
  jag börjar verkligen känna mig väldigt omodern som inte har facebook ännu, men kanske en dag även jag skaffar det.
  ha de gött!!!

  SvaraRadera
 5. Vem är inte beroende av fb och det har ju inte med åldern att göra eftersom jag är en mogen tant. Men jag skriver och kommenterar och inte som många andra bara läser för att få reda på vad andra människor gör och tycker.
  Puss/mamsen

  SvaraRadera
 6. Känner som du när det gäller facebook. Ibland är jag så less på sidan men skulle jag ta bort den så skulle jag nog ångra mig. Jag får nog erkänna jag också att jag är för beroende av detta facebook för att avsluta mitt konto =) Ha en bra dag!!!! //Sofi

  SvaraRadera
 7. Jag är en sån där jobbig jävel som BÅDE skriver när jag har tränat OCH länkar till min blogg. Herregud, undrar vad folk tycker om mig egentligen?! Ha ha ha! :-D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!