lördag 4 juni 2011

Balsam för själen!

På kvällstkvisten packade vi ner en väska full av godsaker och gick ner med barnen till havet! Det var lugnt därnere så barnen kunde springa runt som de ville! Vi drack gott rosé, åt mumsiga jordgubbar och annat smått och gott;-)!
Barnen sprang i vattnet och började bada med en gång. Jag stack ner mina tår och blev väldigt förvånad. De var inte så kallt som jag hade föreställt mej.... Så jag tog mitt premiärdopp i havet! De var inte så varm så jag låg och plaskade runt som mina vattendjur gjorde. Men nu har jag iallafall doppat mej;-)

Fabian satt och spanade på oss galningar som badade. Han såg mest söt ut förutom när han började äta och hade sand runt hela munnen, i munnen, på maten och på händerna...;-)
 Detta är verkligen balsam för själen! Havet, solen, ett glas rosé och glada barn!

Innan... Jag önskade jag hade tagit ett efterkort oxå... Alltså sandstrand i all sin ära... Men att sitta och äta och känna att man har jordgubbar, brie och en miljon sandkorn i munnen är inte så gott;-) Barnen kunde inte riktigt sitta stilla kring vår dukning. Så det var sand ööööövvvverallllt... Inte så gott så maten åkte ganska snabbt ner i våra magar och sen tillbaka i kylboxen;-)

7 kommentarer:

 1. Ser ju hur underbart ut som helst!!

  Kram/Madde

  SvaraRadera
 2. Nämen, va festligt.. men du det är verkligen sant, rena rama balsamet för själen!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Blir ju smått avundsjuk. Vill också känna av havet men har fått sitta i smålands skogar och intagit vitt vin me vänner och mygg!

  SvaraRadera
 4. Åååååå!!!!!!!!!!
  Såååå UNDERBART!!! Jag packar in familjen i bilen och kommer på stört!! ;-)

  Och så fint du har fått det här inne, igen!!!
  Helt lovely! Camilla är verkligen superduktig!
  Jag vill också ha en ny design...undra vem som ska hjälpa mig...;-)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Men det ser ju bara helt underbart ut... Längtar ner till Halmstad nu med familjen för varma sommar kvällar. Har aldrig varit direkt vid havet mer någon enstaka timme när man var yngre så nu är det ju bara att längta...:-D

  SvaraRadera
 6. Såå underbart !!
  Jag är inte alls avundsjuk...
  Ni verkar ha ett underbart "extrahus" att åka till, för att inte glömma gångavståndet till havet... Nä då, inte alls avundsjuk !!
  Härliga bilder
  Kram

  SvaraRadera
 7. Oh, vad underbart! Harligt att ha ett eget stalle att aka till pa langhelger och semester...

  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!