onsdag 22 juni 2011

Sommarlov och midsommardans!

 I eftermiddag har vi varit på barnens förskola på midsommarfest! Det var dans och sång med massor av glada (och ledsna barn;-)) 1 av mina 3 barn dansade. Gungorna hägrade och var mycket roligare än att dansa. Så iår fick jag snällt skippa dansen... ;-)
Åh så svajjar hatten och hatten svajjar så.... Douglas levde sig in i dansen och hade skoj med sina kompisar sin alra sista dag på förskolan! Nu väntar ett lång sommarlov på över 8 veckor och till hösten början han i skolan!
De bästa på hela eftermiddagen, FIKAT! Ser ni allt mitt hembakt och hemmasaftade saft som mina barn mumsar på!? Nej inte hade jag en endaste hembakt kaka inte. Nej den tiden för att baka har liksom inte infunnit sig. Så Hemköp hade mycket goda kakor och bullar till salu som gick rakt ner i barnens magar;-)!
 Mmm mamma, köpebullar är mycket godare än dina...;-)
 Och även festisen är godare än din hemmagjorda...;-)
Sötfisarna Tilde och Douglas som har hängt ihop i vått och torrt sedan de var knappt 1 vecka gamla. Vore ju såååå häftigt om de kunde bli tillsammans när de blir stora oxå, jo för nu är de minsann tillsammans;-)
Den största gottegrisen i världen (och skitigaste...;-)) För övrigt så bara älskar han att få vara med och hälsa på förskolan. Så efter jul när han ska in där så kommer det nog inte alls bli några problem för honom att skolas in där!;-)

4 kommentarer:

 1. Hej fina du. Hittade din blogg via Lindas för länge sedan men har inte vågat kommentera förräns nu. Jag skrattar varje dag jag läser dina inlägg för du är totalt klockren och bjuder på dig själv till 110%. Jag är precis som dig och älskar det du skriver om hembakat och ärlighet och att man kan ta tag i bantningen efter sommarens alla goa partyn=))) Fortsätt med det du gör med din blogg för du är helt underbar. Stor eloge till dig för du kan verkligen visa att man duger och inte behöver sätta upp falksa attityder. Kram och ha en underbar midsommar med dina uberfina barn och man=)))) Önskas du av Pia i Uppsala

  SvaraRadera
 2. Barnen är lika söta som vanligt och tycker ni ser ut att ha haft en jätte härlig dag! :) Kramar

  SvaraRadera
 3. haha... men vem har tid att baka och göra efen saft till alla fika tillfällen !!? Jag är säker på att ungarna var lika nöjda och glada ändå !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder på fina barn! Man blir glad att se dem. Barn kan verkligen stråla glädje. Fick lite midsommarkänsla inför helgen.
  O. här har vi oxå köpebullar. Hemköp är duktiga =)
  o. du - Fabians tröja är sååå söt!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!