måndag 27 juni 2011

160 små blommor!

Jo då vi fick ihop maskroslampan och resultatet blev kanonbra! Inte mindre än 160 små blommor sattes i lampan;-)!
Hyllan som även sattes upp i helgen och som skymtar där bakom  är en helt vanlig expedithylla från ikea med låd och skåp insattser! Enkelt och snyggt och dessutom för en billig peng, under 1000 lappen för hela paketet!
Även en lampa över köks ön sattes upp, lite i den lantliga stilen, fast jag gillar det. Älskar att blanda ihop lite stilar så där!
Jo då vi vet att de fattas lite lister, rör och små pill här och var... Vi får väl se när vi tar tag i det;-) Ni vet ju hur det kan bli, de man inte gör på en gång det blir gärna inte av... Ja iallafall är det så här hemma hos oss... Snart kommer väl den arga snickaren och plingar på dörren och frågar vad fan vi håller på med;-) Vi är lite här och där och allt står liksom halvfärdigt... Inte ens mina röda kökstolar är klara ännu. Fast dom borde varit klara för läääänge sedan. *fy skäms på oss* Hmm kanske samla lite energi och ta tag i några saker som borde och inte bara sitta här och tycka så mycket;-) Då kanske vi slipper besöket av den arga snickaren;-)
Åhhh va jag längtar tillbaks till stugan sjukt mycket just nu när jag ser bilderna... Låt dessa 2 veckor gå fort så att vi snart får åka tillbaka!!

1 kommentar:

  1. Resultatet är värt alla 160 blombesvär!! Vilket vackert skuggspel det blir på väggar och tak!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!