fredag 10 juni 2011

Bullbak och jobb!

I förmiddags drog vi ut till mamma och bakade bullar. Eller rättare sagt, de bakade och jag tittade på;-) Gött med barnarbete;-) Skojar bara...;-)


De färdiga resultatet! De var sååå goda och jag proppade i mej hela 2 stycken. Tyckte att jag var värd det efter att helt ha avstått från socker hela veckan;-) Kan ju behövas lite extra energi till kroppen som ska jobba hela natten lång;-)
Apropå jobb... Alla andra verkar ha så himla ont av att jag jobbar ständig helg. Varför ens bry sig. Detta funkar kanon hittills för vår familjestatus. Varför ska då andra bry sig? Träffade en person häromdagen som sa: -Jag hörde att du jobbar ständig helg, fy tusen. Hur kan du göra det? Men alltså jag får ju massor av tid med barnen. Jag går inte på mitt skift förrens nu och så får jag nästan hela dagen med dom imorgon och även på söndag dag! Detta är väl inget värre än om jag skulle jobbat inom vården och jobbat varannan helg, plus veckorna???
Ja ja det är tur att folk ens orkar bry sig. Oxå är det konstigt att just jag är vissa människors stora samtalsämne;-) *fniss* Bra eller dåligt, de vette tusan;-)??
Ha en fantastisk underbar fredag! Och som vanligt vet ni ju vad ni ska göra för min skull... Ja just precis, dricka ett glas gott bubbel, rosé eller ett glas rött;-) Själv ska jag festa till det på bubbelvatten och hoppas på att den hemska huvudvärken släpper!

7 kommentarer:

 1. De är bara avundsjuka!
  Skit i dem :-)
  Kram
  Hummlis

  SvaraRadera
 2. Jag hade GÄRNA jobbat bara helgnätter för att kunna spendera mer tid med barnen! Njut för tusan och skit i vad andra säger! :)

  SvaraRadera
 3. Gud så gott med hembakade varma bullar! Du gör rätt att göra d som funkar bäst för er! kram!

  SvaraRadera
 4. Avundsjukan har ett fult ansikte... Skit i det, och njut av goa bullar, mysiga kids och all tid du har med dem och din gubbe!
  Kram och go´arbetslust!
  Madde

  SvaraRadera
 5. Gud så gott med bullar!!
  Jag jobbade varje helg i två och ett halvt år, det funkade bra men visst ibland ville man kunna hitta på något.. Jag såg mig iof som "ledig" de helger jag började kl.12 så då kunde man göra något på kvällen innan ;) Kram

  SvaraRadera
 6. Vänd på det hela och tänk som så att de som inte kan förstå att du har valt att jobba så här hade själva aldrig klarat av det. När de kommenterar ditt val så utgår de från sig själva. Jag tycker att du ska vara stolt över dig själv som har gjort detta val. Det märks att du prioriterar dina barn!!!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Nu vet jag ju inte vem som sa det till dig och hur personen sa det men jag ska erkänna att jag har tänkt samma tanke (även tänkt det om Alex som jobbar samma skift) men sen tänkt till ytterligare och då förstår jag ditt val... ibland tror jag att folk häver ur sig saker utan att tänka sig för. Det är ju lika viktigt HUR man säger en sak som VAD det är man säger...

  Huvudsaken är ju att du och Jonas trivs med valet, oss andra kan du strunta i!

  Kramis

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!