måndag 13 juni 2011

Lekparkshäng!

Vilket knasigt väder vi har... Först sol, sen blåst, sen moln och snart regn...:-( Jaja, vad skulle livet vara om man inte fick klaga på vädret liksom;-)? I eftermiddags när jag hämtade barnen på förskolan ville 2 kompisar hänga på! Så vi drog till lekparken och träffade lite mer kompisar där och busade av oss!
Att gunga är livet för de små! De skulle nog lätt kunna sitta där och gunga i flera timmar utan problem, bara någon puttar på dem;-)! Undra just hur många timmar man har spenderat på lekplatser och vid alla gungor de senaste 6 åren;-)?!

 Lilla Apan Elvis var mer högt en lågt;-) Hmm tror minsann att han fått fasters blod om att ha myror i brallan;-)?!
 Jo då även denna lilla klätterapan har nog fått mammas blod i sig oxå;-)
Bästa vänner för evigt! Dessa 3 godingar Douglas, Elvis och Noah har hängt ihop sedan de var nyfödda och snart ska de även börja förskoleklass tillsammans!!
Jag kan lugnt tillbringa minst 20 år till på lekplatser! Det är alltid så härligt att träffa andra mammor och barn. Perfekt att låta sina barn vara lite sysselsatta så vi mammor kan få prata av oss lite, de är vi väldigt bra på;-) *fniss* Man måste ju göra sånt man är bra på. Barn är bra på att leka och vi mammor är bra på att prata;-)!

5 kommentarer:

 1. Dagen blev bra trots den jobbiga morgonen!

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder!!
  Jag är sämsta lekplatsmamman... Avskydde att hänga där... Men det är nog lite annorlunda i en storstad som Malmö. Inget charmigt med det alls, faktiskt!

  Hoppas du har en go kväll!
  Kram M

  SvaraRadera
 3. Super härliga bilder!!

  Blir lekparkshäng här också någon dag framöver, definitivt! =)
  Men ett måste är att träffa någon annan mamma att tjata med annars är det bara såååå trist!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Klipp Douglas!!!

  SvaraRadera
 5. Undrar vad du anonym har med Douglas hår att göra, tror nog att han tillsammans med sina föräldrar bestämmer hårlängden. Och du om du har ont av bilderna så låt bli att titta.
  Mormor/Farmor till goaste pojkarna i världen trots att dom är långhåriga;-)))

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!