måndag 13 juni 2011

Hatar att gå upp på morgonen....

Gud vad jag hatar mornar... Ja jag hatar verkligen att behöva stiga upp ur en varm och skön säng. Inte blir det bättre av att bröderna Grunditz börjar bråka så fort de slår upp sina ögon... De kivas och slåss och mitt i allt ska jag med världens dåligaste morgonhumör försöka styra upp det hela. De resulterar bara i ännu mer bråk och till slut är alla osams med alla och så tickar klockjäveln iväg och så ska vi helt plötsligt befinna oss på dagis...
Mitt i allt bråk och gnäll råkar någon spilla ut hela yoggie tallriken på bordet och golvet, sammtidigt som Fabian bajsar i sin blöja... Och helst tjurar någon ihop för att det är fel kläder jag lagt fram och vägrar sätta på sig dom...
Åhh jag tror minsann att jag längtar mer till sommarlovet än vad barnen gör. 3 veckor kvar sen ska vi sova järnet på mornarna;-)
En liten till som inte gillar att gå upp på morgonen men som måste hänga på mamma är Fabian...Nu sover han gott i sin säng igen och jag tror minsann att jag ska göra honom sällskap;-)

6 kommentarer:

 1. Usch och pi för sådana mornar!
  Inte kul!
  Hoppas dagen blir bättre:)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Här är en till med kass morgonhumör! Beware säger jag bara :)

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Visst är det en härlig morgon. Jag hade ungefär samma start på dagen idag. Förutom mitt polis-äventyr, var jag på Ica efteråt och sa nog åt pojkarna att inte gapa 48 gånger!
  När de kom hem fick de gå upp på sina rum och förstod inte alls varför jag var arg...... :-P Grr!

  SvaraRadera
 4. Hoppas morgondagen blir bättre!

  SvaraRadera
 5. gud vad skönt det kändes att vara föräldraledig helt plötsligt ;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!