torsdag 2 juni 2011

Filmtajm i brist på BB...

Havsluften har precis sugit musten ur oss... Okej då de där 2 glas vinen gjorde nog sitt med så att man känna sig som en urvriden disktrasa;-) Men guuud så skönt de känns!
Vi har inte tv 11 här nere, vilket är väääldigt jobbigt. Speciell nu när den stora finalen är på söndag i BB huset... Får väl försöka följa dom på nätet så gott de går. Så nu har jag avslöjat för er att jag kollar på Big Brother, borde jag kanske skämmas nu;-)?
I brist på BB så har vi hyrt film! Så nu ska vi sjunka ner med ännu ett glas gott rött i handen i varsin soffa och slö titta på film. Börjar nog med Änglagård 3, känner att det för tillfället är det hjärnan orkar hänga med på! ;-)
(Pssst... För er som vågar erkänna att ni kollar på Big Brother... Ni kanske kan hålla mej uppdaterad dessa dagar som är kvar!? Hejja PETER!!)

6 kommentarer:

 1. Trodde inte fplk såg det där värdelösa programmet längre.. Men du är söt ändå :o) Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att du håller på Göteborgaren, det glädjetårar mig!

  SvaraRadera
 3. här med erkänner jag Sara 33 år gammal att jag följer bb!ha ha.Lovar att jag ska berätta vad som händer,hoppas att jag själv är hemma bara på söndag.Kommer bli tomt på kvällarna nu,Sambon däremot kommer bli överlycklig!ha det nu så gött i stugan så hörs vi.Stor kram goa Karro

  SvaraRadera
 4. jäääääättesnygg ny header, jag vill oxå ha en snyggmen kan ju ingenting...

  SvaraRadera
 5. Brukade titta pa Big Brother innan jag flyttade till USA... :0)
  Mysigt med filmkvall, men varfor varsin soffa? Vill ni inte sitta i samma? :0)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh ja hejar oxå på Peter, denna mannen med den goa dialekten, mmm ja drunknar;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!