torsdag 9 juni 2011

Shopping!

Min vän Hanna ringde och frågade om jag ville hänga på till Värnamo och shoppa idag! Klart att jag vill, de är vi ju bäst på liksom;-) Man kan ju inte tacka nej till shopping;-)
Och hör och häpnad: Jag köpte inga kläder till mej själv! Bara en massa krafts...;-) Hade en sån där dag då kläder inte alls satt snyggt på mej, tajt och svettigt lite överallt. Men grabbarna fick lite nytt i sina garderober! Det är ju både förskole avslutningar och midsommarafton och då blev det lite såna kläder!
Så här kommer det en bildbomb på grabbarna och deras nya fina kläder!!;-)
Älskar de randiga modet! Så därför fick några såna följe med hem! Både H&M och Lindex hade mycket randigt nu! Tänkte mej att Fabian kunde bära den randiga på bilden under och dessa shorts till på midsommarafton! Åhh så somrigt!
Alfred älskar ju bamse, så jag kunde ju inte motstå att köpa dessa söta badbyxor när jag såg dem på Lindex!  Även denna randiga tröjan är från Lindex! (Hmm, ser att shortsen redan är hårt använda så att de blivit fläckar på dem;-))
Även denna var randig. Lite i Emilstuk och Douglas älskar skjortor så han blev väldigt glad för denna!! Den kommer från Lindex!

Så sprang jag på REA! Älskar rea, älskar röda lappar! På KappAhl hade de halva reapriset! Så för dessa 4 par byxor gav jag 100 kr! Som hittat, billigare än i Ullared ju;-) 2 par till Douglas och 2 par till Alfred!

8 kommentarer:

 1. Oh, vad roligt att ni gillar laten! Har du lyssnat pa dem andra? Superfina badbyxor! Har alskar vi ju ocksa Bamse, men det ar ju lite svart att fa tag pa... :0)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt !! Jag är oxå galen i randigt !! Speciellt marinblått/vitt !
  Här var det oxå shoppingdags igår - tanken var att köpa ett par uv-dräkter till viggo, men efter en kik på prislappen fick han nöja sig med en... Det är INTE billigt att ha barn ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygga kläder! Jag tycker sånna där Emil-skjortor är riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Bra shoppat! Har en likadan till Vide men i stl 68 - längtar tills jag kan få använda.

  SvaraRadera
 5. Fina grabbar och snygga kläder!!
  Ha en underbar helg.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 6. Jag är också förtjust i randigt! Superfina tröjor! :-)

  SvaraRadera
 7. Fina kläder, och så söta dina pojkar är (precis som sin mamma).

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag gillar oxå "Emilskjortor",dem är fina samtidigt som materialet känns luftigt varma dagar :) /Kram,Kate.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!