tisdag 21 juni 2011

En favorit i repris...!

Har varit på jakt efter en midsommarklänning länge nu, men utan resultat... Provade en senast idag, en underbar långklänning från sisters på People. Men som vanligt satt den som hejkomochhjälpmej och brösten fick som vanligt inte plats... *suckar högt*
Men så helt plötsligt hittade jag en klänning! Gissa vart? *harklar mej* Jo i min egen garderob...! Denna bar jag även för 2 år sedan på midsommarafton. Så min midsommarklänning får alltså bli en favorit i repris och jag kan nu sluta leta klänning;-)
Man kanske skulle passa på att gifta sig när man ändå bär en hellång vit klänning;-) De är ju inte varje dag som man gör det liksom... *fniss*

15 kommentarer:

 1. Jättefin! Både klänningen och du! Kramar

  SvaraRadera
 2. Gud vilken fin klänning :) har själv letat runt efter en klänning, men att ha på ett dop och hittade äntligen en igår!

  SvaraRadera
 3. Jättefin!! Perfekt midsommarklänning

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig klänning, passar ju perfekt att ha på midsommar:)

  SvaraRadera
 5. Vad fin du är!!
  Fasen - din gubbe måste ju vara en smula trög, om du ursäktar... Du är så himla fin och go´och gla´! Vad väntar han på??

  Kram på dig!
  Madde

  SvaraRadera
 6. Jättefin och perfekt till midsommar!

  SvaraRadera
 7. Super snygg karolin & super snygg klänning!

  SvaraRadera
 8. Du är STRÅLANDE vacker !!

  haha... det roliga med det hela var att det var jag och 8-10 gubbar som var inne på macken. 2 killar jobbade i kassan och dom kladdade se mycket med min mat ( bostongurkan ) att det slutade med att jag fick den tillhörande drickan gratis !
  tack och bock sa jag - nöjd över min premiär i chaffis träsket ;)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Åhhh vad fin du är :) Vi har en nästan exakt lika dan klänning på jobbet som jag har varit å slitit i ett par gr, men jag å klänningar passar liksom inte riktigt i hop ;/ å alla pratar om att ha klänning på midsommar, vi ska åka å campa på midsommar så jag tänkte bara ha ett par shorts å en vit blus, men nu när jag såg dig i denna klänning blev jag faktiskt sugen " fniss" :) fast jag vet inte om jag passar i den, känner mig som en flodhäst ;/ men du var jätte fin ;)
  Kramar i massor / Katarina L

  SvaraRadera
 10. Du kommer att vara vackrast på midsommar!! Jag lovar!!!
  Superfin klänning!
  Undra sa flundra vad en annan ska klämma sig i för något....;-) Bäst att börja pröva...imorrn...;-)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 11. Jäklar vad snygg du var i den klänningen!!!! Den borde du alltid ha på dig!!

  SvaraRadera
 12. du ser ut som en midsommarnattsdröm ;)

  SvaraRadera
 13. Jättefin klänning!! Är den också från People?

  Kram ♥

  SvaraRadera
 14. Fin klänning och fin flicka - kan det bli bättre? Hoppas det blir varmt så du kan ha klänningen... för den var ju superfin!

  Kram

  SvaraRadera
 15. Jättefin klänning!
  Vill bara tipsa om http://www.bravissimo.com/
  fick reklam av dom i veckan och dom har en egen klädserie som dom kallar för Pepperberry, där kan man välja storlek och dessutom om man är curvy, really curvy eller super curvy, i bysten då. Så hela klänningen/toppen behöver inte bli stor, bara för man har stora bröst. Så himla genialt. Och det är inte så fasligt dyrt, eller dyr frakt eftersom pundet är så lågt nu. Jag har handlat en gång och är supernöjd.
  Glad midsommar på er, kram :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!