torsdag 30 september 2010

Tigern och fisken...

Nu har tigermamman sovit middag i nästan en timme, välbehövligt kan man säga. Känner mej dock helt konstig nu, nästan lite yr och vimsig....
Hämtade mina små tigerungar på dagis. Den minsta tigern hade bitit en kompis rejält i handen idag. Han hade blivit så frustrerad och bara huggit tag i kompisens hand. Det var länge sedan han gjorde så och jag hoppas att det bara var en engångs grej...
När den stora tigerungen hade varit hemma i så där 5 minuter kom han på att han skulle göra is i en stor mugg på så där en liter vatten... Bokstavligt talat måste han ha slängt in muggen och stängt, eller iallafall försöka stänga. För all vatten rann ut i kylskåpet och ner på trägolvet. Så nu har jag skurat och skurat. Jag blev givetvis arg på honom, så som den minitonåringen han är så sprang han upp på rummet och slängde igen dörren. Bara det att dörren inte har några handtag för att vi nyss har lackerat om dem... Så nu har vi varit på äventyr över hustaket för att ta ut honom genom sitt fönster och forsla in honom genom Alfreds fönster... Vad kan hända mer idag??? Inget mera hoppas jag;-)

Vi har fått en liten fisk här hemma. Fabian är helt galen i vatten och plaskade och simmade runt idag utan några som helst problem!! Så det blir nog ett litet vattendjur av honom oxå;-)

(Hörde att det tydligen var positiva dagen idag..... Hade jag fått välja så hade jag nog valt den negativa dagen. Men dagen är ju ung så vi kanske hinner ändra till det positiva;-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!