söndag 12 september 2010

Söndag!!

Vi har haft en väldigt mysig söndag idag! Precis så där lagom som man vill att den ska vara. Jag har hunnit med det jag ville och ändå tagit det lugnt! Douglas var på sin sista fotbolls träning idag. Han var så stolt när han kom hem för att han fick en till medalj att ställa bland sina andra medaljer;-)!!
Sedan har vi varit inne hos kära grannarna och fikat mumsig kola paj!! Det slank ner 2 bitar... Jag kunde bara inte motstå den himmelsk goda pajen... Jag får väl ta i lite extra på stepen imorgon som kompensation då... *skäms på mej*
Sedan kom våra vänner Jouline, Henke och Wilmer och hälsade på! Fabian fick jättefina kläder i halvårs present. Eller hur var det nu igen Jullan;-)? Tusen tack, han kommer att vara sååå fin i dem!!

Och nu sitter jag här i ett väldigt tyst hus. Alla sover, till och med Jonas. Rätt så skönt att bara få vara lite själv och njuta av tystnaden, det händer ju inte så ofta i detta hus;-)

Kikade in på Lindex.se efter lite nya kläder till barnen. Men det som jag klickar på och vill ha, är just nu slut:-( *skit oxå* Deras höst kollektion på pojksidan var jättefin och superbra priser! Men det bästa är nog att det fanns så blandade färger så som rött, lila och grönt! Annars är det bara så pojkigt... Tycker om när det är mycket färg på pojkar!!

Kanske ska chocka kroppen och krypa ner brevid min sovande familj och hoppas på att John Blund kommer och gör ett besök på Bokgatan 6! Inte för att jag tror det, men hoppas kan man ju alltid!;-)

Sov gott!!!

1 kommentar:

  1. Hej där, jag läser din blogg oftast varje dag om jag hinner, tycker att den är jätte bra ;) det gläder mig att du är inne å kollar på Lindex hemsida, skulle bara tala om att vi har kvälls öppet på torsdag mellan 18-20, 20% på ett köp, har du tillfälle, kan å vill så är du mer än så välkommen :) Katarina Lagerstrand

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!