söndag 26 september 2010

Tack lindex!

Kände idag för en lite shopping tur och bjöd därför med familjen på en! Alla utom Alfred var med och hade Douglas själv fått bestämma så hade han valt att stanna hemma. Nu fick han dock lov att vara med och pröva vinterskor!
Höstens barnkläder hos lindex är sååå snygga och jag kan bara säga, tack lindex för att ni gör så fina färger även till killar!!! Idag fick det bli shopping till barnen, ja i och för sig så slank det ner några par skor till både mamma och pappa och en tunika till mej...;-)
Nu är barnens vinterklädes köp nästan klara, ska bara hitta några bra vantar som håller både kyla och vatten. Tips?
Nu ska här provas kläder på både stora och små grabbar. Jag hoppas att det går hem hos alla tre grabbarna bus. Man vet ju aldrig om det duger åt Douglas, även om han var med och fick se vad jag köpte.... Är det inte lite tidigt att vara så klädmedveten??
Men huvudsaken är ju att mamma gillade kläderna;-)

3 kommentarer:

  1. Fodrade regnvantar tycker jag är toppen, dom brukar ha bra sådana på lindex.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Must love Lindex!

    Jag vill oxå passa på att tacka dej för fina kommentarer på min blogg! Sådant gör mej varm om hjärtat!
    Och det är klart att du oxå ska byta bloggportal till mama!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det var verkligen superfina kläder! Ska till stan på torsdag så jag får nog gå en sväng dit då. Verkar ju som de hade mycket grönt - gillar jag! Men det brukar vara svårt att få tag på...

    Gillade förresten ditt inlägg om barnen (antalet), kan tänka mig att det blir lite konstig känsla när man vet att man inte ska ha fler barn. Men ni är ju unga så en sladdis om några år finns det ju alltid tid för...

    Kram Jessica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!