måndag 20 september 2010

Pinsamt...

Som sagt jag är inte så insatt i politik. Men en sak vet jag iallafall. Hur dumma är Sveriges befolkning som går och röstar på SD? Det är ju pinsamt att det fick 5,7% och kom in i riksdagen. Vad ska de där och gör? Vad kan de tillföra?? Jag skäms för vad vårt folk har ställt till med. Hur illa det än må vara med invandra politiken så hör ändå inte SD in i vår riksdag det är ju en sak som är säker.... Jag hoppas verkligen inte att jag känner någon som har röstat på SD....

Här hemma hejjas det både på rött och blått om Alfred själv får bestämma;-) Här ikläd pappas fina strumpor och naken förstås!;-)

Jag lovar er att det här var det sista politik inlägget på väldigt länge. (Hoppas jag)

2 kommentarer:

  1. Jag är också totalt oinsatt i politiken, det intresserar mig helt enkelt inte. Men det betyder ju inte att man inte får reagera över det som hänt.
    Jag håller med dig till fullo, vad ska de pajaserna i riksdagen och göra? De låter som ett gäng små barnrumpor med sina klena argument och åsikter. Att lyssna på dem igår på valvakan var pinsamt å deras vägnar. Det var ju inte bara en gång som de gjorde bort sig!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Blä och fy för SD. Det mesta jag vet om politiken är det som sas på vinjuntan.... hmmmm.... ganska mycket då ;)Söt han är lilleman. Hälen på sockan blir nästan som ett knäskydd =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!