fredag 10 september 2010

Höstmys!!

Idag har vi höstmys här hemma, det går inte i många knop och vi har inte ens satt på oss kläderna trots att det snart är lunch;-)! Så underbart med såna här dagarna när man bara kan gå och dra, eller dra jag borde väl städa för som vanligt ser det ju ut som ett bombnedslag här hemma. Men det kan jag ta sen när det finns krafter för det.... Apropå sen eller sedan. Jag pratade med en bekant igår vars fru gick bort för några veckor sedan. Han var så glad för att de ändå hann gör så mycket som de har velat gjort. Annars är ju faktiskt risken att man alltid säger det gör vi sen, man dra på ut på allt och ska ta allt sedan. Men vem har sagt att det där sen/sedan finns? Livet är alldeles för kort för att slösas bort. Alla vi människor är bara till låns på denna jord, alla vi är unika och alla är olika. Men en sak vet vi, att alla någongång kommer till himlen. Det orättvisa är att han där uppe tar en del av oss människor alldels för tidigt. Vi vet inte vad som väntar oss och vad som kommer att hända, och tur är väl det! Men jag ska sluta säga ordet sen/sedan, för vem vet när sen blir??
Idag kommer det små, små regndroppar från himlen. Änglarna gråter för söta C som ska begravas idag. Mina tankar kommer att vara hos henne och hennes familj idag.

Och för att sedan inte ska bli sedan så ska jag, Douglas och Jonas åka in till Jönköping imorgon och gå på bio, bara vi 3 och mysa! Vi ska se filmen Shrek Nu och för alltid! Hoppas även på en liten shoppingtur. Vi får väl se hur samarbetsvilliga mina killar är;-) Men hoppas kan man ju alltid;-)!!

Känner att de kreativa huvudet börjar ta fart IGEN.... Men jag vet inte vad jag ska sätta tänderna i...;-) Kanske sy något? Eller klipp och klistra med barnen? Ja vi får väl se vad denna dagen har att erbjuda!? Så nu ska jag gå och släppa loss våra fantasier!!

1 kommentar:

  1. Tänker oxå på C idag.... känns fruktansvärt orättvist att vissa får "gå" förtidigt. Och det som du skriver sätter verkligen griller i huvudet på mig. Måste ta vara på nutiden lite mer, varken blicka för mycket bakåt eller för mycket framåt utan leva i nuet. Kram och ha en underbar dag med grabbarna =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!