söndag 5 september 2010

Änglavakt.....

Så här dagen efter fest har det inte gått i många knop... Vi har mest varit runt och fikat hos vänner och kära grannarna idag. (Kära grannar som för övrigt var så snäll och hade Alfred boende hos sig inatt. Tusen tack Carina och Peter!!)
Vi avslutade kvällen med pizza, film, ostbågar, cola och smågodis.... Vi har sätt fram imot och titta på denna filmen och den verkade så hemskt bra på alla threillers. Men jag vet inte vad jag ska säga om den.... Okej den hade ett jättebra budskap med sig. Men den var så låååång och seg, så till och med JAG somnade till en sväng i soffan. Och då ska det mycket till innan jag gör det... Så det var en stor besvikelse. Hade trott på lite mer gråt och hjärtskärande film. Känner att det just nu hade varit skönt att släppa ut lite gråt från bröstet... Har ni sett den? Vad tyckte ni om den?

Nu blir det iallafall sängen, småbarns föräldrar som oss är inte vana vid detta ute livet... Känner mej nästan tio år äldre idag än igår....;-)

(By the way... Jonas hittade min plånbok, i min BIL!!! Hur den nu i har hamnat där?? För jag kommer då inte ihåg att jag körde den igår??? Ja, ja nu är den ju tillbaka så nu kan jag sluta grubbla på det!!;-))

Natti natt!

2 kommentarer:

  1. Vi började titta lite på den häromkvällen men stängde faktiskt av efter en stund just för att den var riktigt seg. Så den var en besvikelse här också. Tyvärr! Jag trodde också den skulle vara bra.

    kram!!

    SvaraRadera
  2. Tyckte också den var jätteseg. Stor besvikelse!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!