tisdag 21 september 2010

♥FABIAN♥

nHan är så otroligt snäll så det finna inte ord som beskriver hur snäll han är!! Han är helt enkelt menat att bli barn nummer 3, att finna sig i alla situationer och bara vara!!
Maten går oxå framåt. Han äter mammas hemmalagade potatis och morots pure. Men inget slår den goda gröten! På 2 sekunder har han mumsat i sig gröten och man ser hur gott han tycker det är!!

Välling därimot är ingen höjdare... Vi försöker varje kväll men får han själv välja så blir det mammas bröst... Tror dock att min mjölk börjar bli lite tunn nu, för han sover inte så gått på den utan vaknar till flera gånger under natten för att få sig en slurk av mamma. Han har fått tillägg några kvällar och då sover han mycket bättre!
Inatt har det inte varit någon höjdare... Har varit upp 6 gånger tror jag... Både Fabian och Alfred har varit uppe med både matning och nerkissning av sängen...:-( Sedan vaknade Fabian vid fem och vägrade somna om. Vid sex tiden lackade jag ur och la in honom i sin säng och på 2 sekunder sov han, den lilla rackaren;-) Han älskar verkligen sin säng och tur är väl det;-)!!
Tror även att det är fler tänder på G... Han är lite tjinkig idag och har båda händerna instoppade i sin mun. Kan bara tänka mej hur ont och hur det kliar i munnen när nya tänder är på G. Stackarn:-(
Nu ska vi packa in oss i bilen och åka på öppna föskolan och träffa lite kompisar och sjunga och framför allt fika och tjata;-)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!