tisdag 7 september 2010

Det är mycket nu.....

Det märks att hösten är här. Alla aktiviteter drar åter igen igång för både oss vuxna och barn! Tror nog snart att det bara är onsdag och lördag som inga aktiviteter för tillfället är inbokade... Idag har jag och Fabian varit på småfolket i kyrkan (öppna förskolan) på förmiddagen. Alltid lika trevligt att träffa mammor och deras barn och även få lära känna lite nya ansikten!!
När jag kom hem så fick jag finfrämande av min kära morfar och min mammas morbror! De var på en liten tripp neråt och passade därför på att hälsa på hos mej!! Morfar behöver lite miljöombyte. Han är så duktig och tar hand om min älskade mormor som är sjuk! Det är så tråkigt att alla dessa milen mellan oss ska göra så att vi inte träffas så ofta... De bor nämligen i värmland så avstånden blir ganska långa... Men idag fick vi träffas och det var första gången Fabian fick träffa sin gammel morfar!!!

Snart ska jag och Alfred iväg på hans gympa!! Ska bli mycket spännande att se vad han tycker om det och hur han reagerar, om han är lika vild som vanligt;-) Sedan är det dax för pass nummer 2 för denna veckan för mej. Ingen träningsvärk ännu. Men imorgon kommer jag nog inte ur sängen;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!