fredag 5 februari 2010

Vecka 36!

Fatta att det knappt är 1 månad kvar tills vårt lilla pyre kommer till oss!! *längtar*!!

Lovade mej själv i början av graviditeten att inte äta så mycket onyttigt och då speciellt inte godis. Men det är ju lättare att lova något än att hålla.... Choklad har blivit min stora passion. Suget kommer speciellt på kvällarna, tur är väl det då kan jag äta utan att barnen ser;-)!

Nu har jag börja läcka lite rå mjölk. Inte alls mycket men så pass att det kommer en skvätt... Jag har fått kramper i benen. Gud va hemskt det är när man vaknar upp och man knappt kan räta ut vaden som är stenhård. Jag får nästan panik och börjar gråta...

Fatta att nu är jag på riktigt väldigt stor. Det börjar till och med bli jobbigt att duscha. Ja inte själva duschen för den är underbar. Men att sedan torka sig och smörja in kroppen. Det är liksom något stort på magen som är ivägen;-)

Jag börjar bli riktig nervös nu för att allt inte ska vara ok när bebben föds. Bara för att allt är bra inne imagen just nu, så är det ju inte säkert att det kommer att vara det när den kommer ut... Tänk om, ja jag vet att man inte får och ska tänka så. Men jag gör det i vilket fall.....
Tänk om den föds med en massa fel och missbildningar som vi ej visste om. Hela familjen blir drabbad och jag kommer att skuldbelägga mej själv... Jag vet inte varför jag tänker så. För skulle det hända något eller var något fel så skulle jag ju älska den lika mycket som Alfred och Douglas. Men ändå så dyker sådana tankar upp.... Normalt eller inte, ja det är frågan???

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Vecka 21 Vecka 22 Vecka 23

Vecka 24 Vecka 25 Vecka 26

Vecka 27 Vecka 27 Vecka 28

Vecka 30 Vecka 31 Vecka 32

Vecka 33 Vecka 34 Vecka 35

Vecka 36!!

2 kommentarer:

  1. Din bebis kommer att vara den finaste & tänk istället att för varje friskt barn man föder är oddsen ännu större att nästa oxå blir friskt så du har absolut oddsen på din sida :-)....kram,Kate.

    SvaraRadera
  2. Wow! Så spännande med en liten bäbis! Vilken lycka! Det måste vara det mest fantastiska som finns. Grattis!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!