tisdag 2 februari 2010

Hos barnmorskan!

Nu har jag varit hos min barnmorska. Tänk va man kan ändra uppfattning och folk. När jag väntade Douglas gick jag hos henne 2 gånger. Hon fick mej att gå därifrån gråtandes och jag hatade henne. Nu blev det henne jag fick. Och den första gången gick jag dit hade jag mängder med hat inom mej. Men jag har helt ändrat uppfattning om henne. Hon är helt suverän och kan verkligen sitt jobb!! Hon är förstående och tar tag i problemen utan att hålla på att jamsa... Det kan ju även vara så att hon har fått lov att ändra på sig lite pga av att hon varit så hård mot sina patienter innan. Men nu är hon som sagt suverän!!
Mina stickningar trodde hon berodde på mitt urinrör. Bebben är där och pillar lite och det flyttar sig, därför denna smärta.

Hon bokade även en Aurora tid där jag kommer att få prata av mej om förlossningen och jag kommer att välja snitt. Men enligt min bm´s anteckningar så tyckte läkaren att jag ändå skulle försöka föda vaginalt. Men det tycker inte jag. Har nu bestämt mej att aldrig mer föda vaginal och det är ju ändå min kropp som ska gå genom en eventuell helvetes förlossning till. Har kommit fram till att jag hellre tar en bukoperation och har den smärtan än att kanske aldrig mera kunna gå på toaletten riktigt eller att mitt sexliv aldrig mer blir normalt.
Även där var barnmorskan helt på min sida och tyckte verkligen som mej!!

Bebbens sf kurva börjar nu plana lite! Sf måttet var nu 36, så det är bara 2 cm sedan förra gången!
Har gått upp 2 kilo sedan förra gången så nu har jag gått upp 15 kilo sedan inskrivningen....
Hb låg på 124. Skönt att slippa äta dessa hemska järntabletter denna gången!
Hjärtljuden låg på 142. Den var så lugn och stilla när vi var där. Förmodligen sov den skönt i magen;-)!!
Nu blir det fika hos grannen. Kan ju behöva lite extra socker i kroppen nu när sockret var bra denna gången med;-) P-glukos låg på 6,1 efter frukost så det var helt ok!!

2 kommentarer:

  1. Skönt att allt var bra :D och att du bestämt dig! Nu är det bara att räkna ner dagarna. Kom förresten på att vi har en vit "vinteroverall" från pop i stl 56 om ni vill låna den? vet att du pratade om overall när jag var hos dig sist.

    SvaraRadera
  2. Skönt att du och BM kommer överrens.. finns nog inget värre än när man inte passar ihop med sin BM!
    Jag ska till min imorron, spännande.. Lite nervös är jag allt, ska ju på glucosbelastning på måndag.. Hon tyckte minsann att jag skulle sluta med socker, fast jag inte ligger så högt på det men ändå..
    Och det är så svårt :(

    Ha en bra dag!!
    Kramar.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!