måndag 15 februari 2010

Kalas fylld helg!!

Kan inte säga att jag sov så värst bra inatt. Och tror ni att jag somnade som jag trodde att jag skulle göra. Icke... Klockan var över 12 innan John Blund kom o besökte mej. Sedan har ju natten varit som den brukar, ett x antal besök på toaletten och så bökiga Alfred.... Jag får helt enkelt bara bita ihop och tro att jag kanske ska få sova lite mera och bättre på BB;-)
I helgen hade jag ju kalas. Jag drack riktig bubbel. Bara ett halvt glas, men guuud så gott det var! Jag fick massor av saker som bara var till mej personligen. Sånt gillar jag;-) Jag fick bla en helkropps massage, fotbehandling, en väska, ljusstake, snyggaste rosa vasen och massor av pengar som jag bara ska göra av på mej själv;-)!!! Fick även mera blommor. Så nu ser hela vårt hem ut som en hel härlig blomsteraffär och luktar så där härligt gott!!

Jag måste ha varit och är extremt snäll med tanke på alla dessa saker som alla har givit mej!!;-)

OS hägrade även denna kvällen... Grabbarna intog sängläge för barnen hade tagit plats vid tv:n uppe. Jonas har turen att få vara hemma iallafall 1 vecka under OS om nu bebben behagar komma ut till helgen;-)!!
Nu har verkligen nedräkningen börjat på allvar. Bara 4 dagar kvar till igångsättningen.... Om jag är så här nervös nu, hur ska jag då vara sista dagen...? Pust och stön har ju förträngt hur ont det kommer att göra.... Aj, aj, och åter aj.....

2 kommentarer:

  1. lycka till ska hålla alla tummar jag äger å har:) massa kramar

    SvaraRadera
  2. Även om du har ont överallt och har nerverna utanpå kroppen så ser du helt strålande ut. Hoppas att du fick en välförtjänt fest. kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!