lördag 27 februari 2010

Återbesök och feber.....


Dessa fina kläder fick Tarzan av pappa, Douglas och Alfred!!!
På förmiddagen var det dax för Tarzans återbesök. Han skulle göra PKU-testet, hörselprov och läkar kontroll. De tyckte även att han var något gul och tog därför billirubin test där det visade på att han hade en aning gulsot. Men att det ligger något under de värde som är godkänt Så vi ska tillbaks imorgon för att ta nya test och hoppas på att det inte har blivit någon förändring Om det har höjts så blir vi troligen kvar en eller några dagar för solning, vilket känns super tråkigt eftersom att vi redan har landat hemma och då åter ska upp dit:-(. Men vi gör ju självklar det som är bäst för Tarzan!!

Som sagt jag har verkligen fått igång min mjölk produktion. Igår visste jag inte vart jag skulle ha mina bröst. De var gigantiska och enormt ömma. Jag tog en lååång varm dusch och klämde ur en hel del mjölk där. Sedan fick Tarzan äta tills han spydde rakt ut;-) Och sedan återstod det bara pumpen där jag lyckades klämma ut över 2 dl härlig grädde;-)....

Kan ju inte klaga på att jag inte får sova. Han åt sista gången klockan 23 igår och sov till klockan 06 imorse!! Me like!!!!

Alfred har lyckats att dra på sig lite feber mitt i allt. Troligen är det hans 18 - månaders spruta som ger sig hörd. Men trotts sin feber så är han tapper. Han har dessutom gått och blivit enormt pappig bara över denna dagen. Han och Jonas var själva när jag var på återbesöket. Och nu är det bara pappa som gäller!!

Alfred är alltid så generös när han tex får godis så delar han alltid med sig till Douglas. Idag fick han en bit choklad. Sedan försvann han. Innan jag hann att blinka så var han så snäll mot sin lillebror. När jag kommer in i rummet så står han och försöker få in chokladen i munnen och Tarzan är helt brun på munnen och bodyn!!
Idag fick vi en present i postlådan med dessa underbara tossor i. Snälla söta Elin hade gjort dessa underbara till lilleman!! Tack snälla söta för dem!!!! Han har redan hunnit använda dem och passar honom perfekt!!
Vi lever i vår lilla bubbla och har helt kommit ur rutinerna med allt. Men det är verkligen såå gött!! Nu blir det pizza, godis och myyyys!!!

6 kommentarer:

  1. Jag blir lite tårögd när jag ser eran välskapta krabat. Helt underbart. Så himla fin. Ska man ha tre barn? Man blir ju sugen kan jag säga, känslan är obeskrivlig.
    Skönt att ni får sova:)//M

    SvaraRadera
  2. Va söt han är, helt bedårande! Den bästa tiden är verkligen de första veckorna efter förlossningen när man är i sin bubbla och bara myser, njut massor! Kram Ida D.

    SvaraRadera
  3. Gosigt värre! Klart brorsan måste få en chokladbit ;)KRAAAM

    SvaraRadera
  4. hej gumman!

    TACK för dina fina ord.. och hälsa tack till din mamma med! ni är väl för underbart snälla <3

    har moddat igenom lite och läst hur det går.. är så glaaaad över din förlossning, att jag känner att denna gången kanske det går vägen.. du ger mig styrka att orka tänka de tankarna iaf :) blir positiv av din berättelse.. ni hinner nog bli sugna igen ska ni se :) hihi..

    tänker på er, sköt om varann! MÅNGA KRAMAR TILL ER ALLIHOPA <3<3

    SvaraRadera
  5. Så söta pojkar du har!!! Fortsätt ni att lev i er bubbla - det är den allra bästa tiden =). Vad kul att de små "skorna" passade. Såg ett par på en blogg för ett tag sen och blev så sugen på att virka ett par.....Stort grattis än en gång =)
    Kram/E

    SvaraRadera
  6. Grattis till sonen.
    Vilken underbart söt body var är den i från?
    Jobbigt att ni fick sola igen :-(
    Och vilken natt, är inte alls avis.. Min på 5 måb äter 5-7ggr per natt än..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!