torsdag 11 februari 2010

Glad!

Jag är såå otroligt glad för alla kommentarer jag får av er och att jag har så många läsare varje dag! Häftigt hur lilla jag kan dra nästan 140 läsare varje dag.
När jag började blogga för nästan 1 år sedan visste jag inte vad jag gav mig in på.. Eller hur man gjorde, eller hur öppen man kunde vara. Som ni vet och läser så är jag som en öppen bok och berättar nästan allt för er läsare, vilket gör mej gott i hjärtat!!

Har aldrig haft det särskilt lätt i skolan och stavning var väl så där. Jag skriver ofta som den blinde slåss. Men det bjuder jag på;-) Tycker att jag sedan jag börjat att blogga börjat stava bättre och kunna uttrycka mej bättre!

I tisdags var de från försäkringsbolaget här och tittade och mätte igenom där vattnet hade runnit. Vi kan iallafall pusta ut att vi inte fått några vattenskador iallafall!!! Nu ska fallet granskas och så får vi hoppas att försäkringen går igenom så att vi får ett nytt badrum!

Det var verkligen dålig tajming att det just nu måste renoveras där med tanke på att bebben snart ska födas. Gött att behöva gå här hemma med ett nyfött barn och ha massor av byggnadsjobbare här hemma. Men allt går bra och även det kommer nog att lösa sig!!

Nu är vaggan iallafall bäddad. Vi får väl se hur länge den får vara det innan någon av barnen är i den..... Så nu är det bara för den lill* att titta ut!
Vaggan har båda Alfred och Douglas legat i. Och jag förstås! Men även min farmor och hennes bröder, för att den kommer från hennes föräldra hem och är över 100 år gammal!!

2 kommentarer:

  1. Gud vá kul med en sådan vagga som har gått i generationer,tänk att det snart ska ligga ett nytt liv där i!...kram,Kate. P.s fick en kusin idag som ska heta Douglas :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!